Het toeristentreintje gaat weer rijden!

Vanaf 2 mei gaat het Uit de kunst Toeristentreintje weer rijden! Op dinsdag, donderdag en zaterdag in Nunspeet. Langs een mooie en iets uitgebreidere route dan vorig jaar. Het Oranjepark, de Veluvine en ook het Zoomhuisje zijn dit jaar in de route opgenomen. Op woensdag en vrijdag zal het treintje weer tussen Vierhouten en Elspeet rijden. […]

treintje-bij-molen-nunspeetVanaf 2 mei gaat het Uit de kunst Toeristentreintje weer rijden! Op dinsdag, donderdag en zaterdag in Nunspeet. Langs een mooie en iets uitgebreidere route dan vorig jaar. Het Oranjepark, de Veluvine en ook het Zoomhuisje zijn dit jaar in de route opgenomen.

Op woensdag en vrijdag zal het treintje weer tussen Vierhouten en Elspeet rijden. Deze route blijft hetzelfde.

Lees hier meer over het treintje en download de dienstregeling!

1 comment

  1. Rien Harmsen

    U zoekt nog chauffeurs voor het treintje?
    Aan welke voorwaarden moet men voldoen?
    Hoe kan men zich evt. aanmelden?

Reacties zijn gesloten.

Lees meer Created with Sketch.