Nunspeet Uit de Kunst op de Margriet Winterfair!

Nunspeet Uit de kunst staat sinds vorige week vrijdag in Den Bosch op de Margriet Winterfair, waar WinterLicht  volop gepromoot wordt en het magazine van Nunspeet al aan veel enthousiaste bezoekers is uitgereikt. De reacties zijn lovend, velen voelen zich meteen aangetrokken door de sfeervolle afbeeldingen van de herten op het marktplein en door het […]

Nunspeet Uit de kunst staat sinds vorige week vrijdag in Den Bosch op de Margriet Winterfair, waar WinterLicht  volop gepromoot wordt en het magazine van Nunspeet al aan veel enthousiaste bezoekers is uitgereikt. De reacties zijn lovend, velen voelen zich meteen aangetrokken door de sfeervolle afbeeldingen van de herten op het marktplein en door het concept van het WinterLicht Festival. “Ook leuk om daar eens een keer naar toe te gaan, en dan de combinatie te maken met een wandeling in de mooie natuur daar…” is een veelgehoorde uitspraak. De gids wordt gretig meegenomen voor de overnachtingsadressen en alle leuke informatie over bijvoorbeeld het wildspeuren en de kunst.

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

De Margriet WinterFair trekt jaarlijks zo’n 70.000 bezoekers, voornamelijk vrouwelijk uiteraard. De leeftijden zijn zeer divers en de interesse in bijvoorbeeld musea en culturele activiteiten  is hoog. Erg leuk dus dat Nunspeet Uit de Kunst hier een stand aangeboden kreeg. Er was één voorwaarde: het hert moest mee! En dat zullen ze in Brabant niet snel vergeten…

Nog tot en met aanstaande donderdag kun je ons vinden in hal 6, stand 6F09.

 

2 comments

  1. Nelly Luitibg-Foppen

    Ben er geweest . Leuk dat Nunspeet uit de kunst er ook weer stond. Kende het van de 50plus beurs. Ik dat er veel animo voor was. Op naar de volgende beurs

    1. Uitdekunst

      Leuk dat u ons gezien heeft, en zeker: op naar de volgende beurs!

Reacties zijn gesloten.

Lees meer Created with Sketch.