Vanaf 8 mei rijdt het treintje weer!

Toeristenseizoen van start; Nunspeet uit de kunst is er klaar voor! Het seizoen gaat nu echt van start: vanaf komende dinsdag, 8 mei, rijdt het treintje weer door Nunspeet (dinsdag, donderdag en zaterdag) en door Elspeet en Vierhouten (woensdag en vrijdag). Het zal weer een feestelijk gezicht zijn om het prachtige Uit de kunst treintje […]

treintje-transferiumToeristenseizoen van start; Nunspeet uit de kunst is er klaar voor!

Het seizoen gaat nu echt van start: vanaf komende dinsdag, 8 mei, rijdt het treintje weer door Nunspeet (dinsdag, donderdag en zaterdag) en door Elspeet en Vierhouten (woensdag en vrijdag). Het zal weer een feestelijk gezicht zijn om het prachtige Uit de kunst treintje door Nunspeet te zien toeren, vol met mensen die op hun gemak van A naar B vervoerd worden of genieten van een gezellige rondrit met uitgebreide informatie onderweg.  De chauffeurs zijn er klaar voor en hebben er zin in. Ook het toeristische magazine van Nunspeet uit de kunst wordt volgende week verwacht, en dat is precies op tijd want het vorige magazine is helemaal op. De vele toeristen die Nunspeet op Eibertjesdag, volgende week vrijdag, zullen bezoeken luiden van oudsher het begin van het drukke seizoen in, en daar is Nunspeet uit de kunst dus klaar voor!

2 comments

 1. Jan Kuenen

  Wij zitten met 4 personen in Hotel Het Jagershof. vanaf 15 aug t/m 24 aug.
  wanneer en waar kunnen we opstappen ?
  Gaat het treintje ook vanaf Nunspeet naar Elburg ?

  1. Uitdekunst

   Goedemiddag, een beetje laat deze reactie maar als het goed is nog wel op tijd! Ik zie dat u in het Jagershof verblijft; het treintje stopt daar voor de deur.
   Voor meer informatie en een dienstregeling: zie https://nunspeetuitdekunst.nl/toeristentreintje/

   Met vriendelijke groet,
   Yvonne Kruithof

Reacties zijn gesloten.

Lees meer Created with Sketch.