Kunst op Eibertjesmarkten

De kunst was ruimschoots vertegenwoordigd op deze zonovergoten Eibertjesmarkt… en dan ben je zo maar in gesprek met de eerste leerling ooit van onze Vrije Academie Nunspeet…. Hij en andere getalenteerde kunstenaars waren bezig met onder andere kunstwerken voor het waslijnproject. Kom ook de komende Eibertjesmarkten even kijken in de tuin nabij het Noord-Veluws Museum en zie hoe […]

De kunst was ruimschoots vertegenwoordigd op deze zonovergoten Eibertjesmarkt… en dan ben je zo maar in gesprek met de eerste leerling ooit van onze Vrije Academie Nunspeet…. Hij en andere getalenteerde kunstenaars waren bezig met onder andere kunstwerken voor het waslijnproject. Kom ook de komende Eibertjesmarkten even kijken in de tuin nabij het Noord-Veluws Museum en zie hoe de kunst lééft in Nunspeet!

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees meer Created with Sketch.