Plannen Meimaand Fietsmaand

Ook dit jaar kan er in de Meimaand Fietsmaand volop gefietst worden in de gemeente Nunspeet! Om het fietsseizoen spectaculair te openen organiseert Nunspeet uit de kunst vrijdag 3 mei een fietsevent op het Marktplein in Nunspeet. Er verschijnt dan een gloednieuw couponboekje met gratis routes en vele leuke aanbiedingen; ook zal er een fietsmarkt […]

Ook dit jaar kan er in de Meimaand Fietsmaand volop gefietst worden in de gemeente Nunspeet! Om het fietsseizoen spectaculair te openen organiseert Nunspeet uit de kunst vrijdag 3 mei een fietsevent op het Marktplein in Nunspeet. Er verschijnt dan een gloednieuw couponboekje met gratis routes en vele leuke aanbiedingen; ook zal er een fietsmarkt zijn. Onderdeel hiervan is onder andere een leuk fietsparcours. Bedrijven kunnen deelnemen aan zowel het Openingsevent als aan het Couponboekje!

Fietsevent op Marktplein

Op vrijdag 3 mei zal er op het vernieuwde Marktplein een gezellige happening plaatsvinden; helemaal in het teken van fietsen! Wethouder Marije Storteboom zal dit evenement openen. Nunspeet heeft als fietsgemeente  enorm veel te bieden, zowel aan fietsmateriaal als aan prachtige routes. Hier wordt uitgebreid bij stil gestaan tijdens deze speciale middag! Fietsspecialisten kunnen tegen vergoeding op deze fietsmarkt een product en/of dienst promoten. De markt zal starten starten om 13.00 uur en zal tot 21.00 uur duren. Onderdeel van dit sportieve Openingsevent is ook entertainment van ‘Nunspeet beweegt’. Daarnaast kan er op een fietsparcours getest en gefietst worden. Wil jij als bedrijf deelnemen aan dit fietsevent of heb je ideeën voor het fietsparcours? Neen dan contact op met evenementen@nunspeetuitdekunst.nl.

Aantrekkelijk couponboekje

VVV Nunspeet uit de Kunst is momenteel weer druk bezig om 4 gloednieuwe fietsroutes uit te werken. Deze worden tijdens en na het openingsevent aangeboden. Ook dit jaar is er weer een route voor kinderen bij en een route die met de scootmobiel afgelegd kan worden. Daarnaast worden er twee thema routes ontwikkeld. Om ook het leuke centrum van Nunspeet bij dit evenement te betrekken zal één van de routes er dwars doorheen gaan. Natuurlijk wordt er ook langs water, door bos, over heide en langs boerderijen gefietst. De routes worden gebundeld in een leuk boekje, waar ook aanbiedingen van lokale ondernemers in komen. Dit kunnen bijvoorbeeld aanbiedingen zijn voor een hapje of drankje onderweg, een korting op een bepaald product of korting op entree. Mocht je een coupon willen plaatsen in dit gratis boekje en zo vele enthousiaste fietsliefhebbers bereiken, neem dan contact op met evenementen@nunspeetuitdekunst.nl.

Lees meer Created with Sketch.