Bekijk dagelijks bezoekersdrukte Veluwe!

We trekken er weer graag op uit nu alle maatregelen wat versoepeld zijn. Soms is het lastig in te schatten waar je dan wel en beter niet naartoe kunt gaan. Een goede verspreiding van bezoekers in tijd en ruimte blijft voorlopig wenselijk en noodzakelijk. Om inzicht in de  drukte te krijgen heeft Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen […]

We trekken er weer graag op uit nu alle maatregelen wat versoepeld zijn. Soms is het lastig in te schatten waar je dan wel en beter niet naartoe kunt gaan. Een goede verspreiding van bezoekers in tijd en ruimte blijft voorlopig wenselijk en noodzakelijk. Om inzicht in de  drukte te krijgen heeft Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen de ‘Monitor Bezoekersdrukte‘ ontwikkeld. Deze toont aan de hand van een kaart waar de drukke en rustige plekken zich in Gelderland op dit moment bevinden. Bezoekers zien door de verschillende kleuren in één oogopslag waar het druk is. De monitor bezoekersdrukte is nu ook op de website van Nunspeet uit de kunst te raadplegen!

Monitor bezoekersdrukte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *