Toeristentreintje rijdt weer!

Het toeristentreintje gaat weer rijden! Alle formele zaken zijn geregeld om weer de weg op te kunnen. Vanaf vrijdag 10 september rijdt het treintje weer in Elspeet – Vierhouten. Om 10.00 uur zal de eerste rit weer vertrekken vanuit het Dorpshuis in Vierhouten. Dinsdag zal het treintje in ieder geval ook weer in Nunspeet rijden; […]
Het toeristentreintje gaat weer rijden! Alle formele zaken zijn geregeld om weer de weg op te kunnen. Vanaf vrijdag 10 september rijdt het treintje weer in Elspeet – Vierhouten. Om 10.00 uur zal de eerste rit weer vertrekken vanuit het Dorpshuis in Vierhouten.
Dinsdag zal het treintje in ieder geval ook weer in Nunspeet rijden; houd onze social media in de gaten voor de tijden op de dag en de dagen. Er wordt druk gewerkt om de bezetting weer optimaal te krijgen. Wij zijn blij met de vrijwilligers die het mede mogelijk maken dat het treintje weer kan rijden komende weken!

Lees hier meer over het treintje

Lees meer Created with Sketch.