Verhuizing VVV Nunspeet

Vanaf januari 2024 zal VVV Nunspeet gevestigd zijn op een nieuw adres aan de Stationslaan, tot kerst is zij geopend op de huidige locatie.

Vanaf januari 2024 zal VVV Nunspeet gevestigd zijn op een nieuw adres aan de Stationslaan 31b.
Tot kerst zal de VVV nog gewoon geopend en bereikbaar zijn in het pand aan de Dorpsstraat, waar zij samen met de Toffe Winkeltjes zit. In de week na kerst wordt er ingepakt en aansluitend zal de VVV in de eerste weken van januari alle spullen verhuizen. Rond half januari zijn bezoekers dan weer van harte welkom op het nieuwe adres!
Wegens de verhuizing zullen wij dus gesloten zijn van 27 december t/m 14 januari. In deze periode zijn wij wel gewoon telefonisch en per mail bereikbaar!
Vanaf 15 januari 2024 zijn wij weer te bezoeken op de nieuwe locatie.

Ons adres wordt dan:
Stationslaan 31b
8071 CJ Nunspeet
Telefoonnummer blijft 0341 – 274747
E-mail blijft info@nunspeetuitdekunst.nl

VVV gewoon bereikbaar

In de weken dat de VVV gesloten is zijn wij gewoon bereikbaar. Zowel telefonisch als via de mail kun je contact opnemen voor allerlei zaken, zoals voor het boeken van excursies in de kerstvakantie.
Dit kan via ons telefoonnummer 0341-274747 en het mailadres info@nunspeetuitdekunst.nl.
Ook zijn de VVV’s in Hulshorst en Elspeet bereikbaar.

Voordelen

De verhuizing is nodig omdat Toffe Winkeltjes eind dit jaar stopt en het huidige pand te groot is voor alleen de VVV en de kantoorruimte van Nunspeet uit de Kunst. Hoewel de locatie midden in het centrum erg fijn was zal de nieuwe locatie ook zeker voordelen bieden op het gebied van zichtbaarheid en bereikbaarheid.

Lees meer Created with Sketch.