Boekjes en babbels in Bibliotheek Nunspeet – Herfst

Op woensdag 1 november organiseren ze weer een Boekjes en Babbels ochtend in bibliotheek Nunspeet. Boekjes en Babbels is een maandelijks voorlees-speel-muziek-uurtje voor (groot)ouders en hun kinderen van 0 tot 4 jaar. Kom samen met je kind lekker luisteren naar verhalen, zingen en spelen!

Daarnaast kun je onder het genot van een kop koffie ervaringen uitwisselen met andere (groot)ouders. Ze hebben elke maand een nieuwe thema. Ze lezen voor en ze hebben diverse activiteiten binnen het thema voor peuter en kleuters. Deelname is gratis.

Herfst
De bomen beginnen nu echt hun blaadjes te verliezen en de dagen vullen zich meer met regen en kou buiten. Kom jij fijn luisteren naar verhalen over de herfst? Ze hebben een parcours vol activiteiten over de herfst uitgezet in de bibliotheek waar je fijn mag gaan spelen. Ze sluiten weer af met een verhaaltje en een dansje met de voorleestrom. Neem vooral je biebpas mee om een boek voor jezelf en je kleintje na het voorlezen mee te nemen. Nog geen lid? Geen probleem, ze schrijven je kind tot 17 jaar gratis in zodat je kleintje met een paar boeken naar huis kan en het voorlezen kan beginnen!

Kom jij ook? Ze kijken naar je uit in de Bibliotheek van Nunspeet!

F.A. Molijnlaan 186, 8071 AK Nunspeet, NL
Get directions

Locatie

Bibliotheek Nunspeet

Contact

https://bibliotheeknoordwestveluwe.op-shop.nl/821/boekjes-en-babbels-in-bibliotheek-nunspeet-herfst/01-11-2023

Data
01-11-2023 t/m 29-11-2023
Woensdag

Prijsinformatie

Gratis entree