De Nunspeetse Keiler *geannuleerd*

Corona update: Vanwege de nieuwe overheidsbeslissing dat tot 1 juni evenementen en samenscholing verboden zijn, zal dit jaar de Keiler helaas overgeslagen zal moeten worden.

De Nunspeetse Keiler, het grootste sportevenement van de Noord-Veluwe. Ieder jaar vindt de wedstrijd, de strijd om de Nunspeetse Keiler, plaats en teams van mannen, vrouwen, die geoefend of minder geoefend zijn, kunnen zich inschrijven. Het gaat om sportiviteit, behendigheid, samenwerking en …heel veel enthousiasme en plezier. Op 5 juni 2020 vindt in het kader van de 25e editie van de Keiler, de allereerste Jeugdkeiler plaats! En jullie kunnen meedoen!!
Wil je meedoen? Voor het eerst? Dan wordt het een onvergetelijke dag en ga je vast en zeker door het ‘Keilervirus’ gegrepen worden. Dit jaar een jubileumeditie met leuke extra activiteiten. Zo is er onder andere een mini-Keiler voor de jongste sporters, zijn er verrassingsproeven en kan iedereen goede doelen aandragen. De Keiler is écht het grootste sportevenement van de Noord Veluwe. En daar gaat op 6 juni 2020 nog een schepje bovenop. Je kunt op de site en op de Facebookpagina zien hoe zo’n wedstrijddag verloopt. Je kunt het ook navragen bij de organisatie bijvoorbeeld als je een toelichting wilt op de teamsamenstelling, de sponsoring of de indeling van teams. Misschien wil je ook eens met andere sporters in contact komen? Ook dat kan geregeld worden.
Heb je al vaker meegedaan? Dan blijft de Nunspeetse Keiler geweldig leuk, spannend en verrassend, want er zijn elk jaar nieuwe proeven en wedstrijdelementen. En er zijn ook weer nieuwe teams. Stel een team samen met je werk, je vereniging, je straat, je vrienden. Samen met je team leef je naar deze dag toe. Samen sporten, afzien en misschien wel eeuwige roem vergaren. Voor vriendschap en teamvorming, is er geen beter evenement te bedenken.
Eén ding is zeker: het is een dag om nooit meer te vergeten. Je doet het voor je team, voor jezelf en voor het goede doel! Want de opbrengsten van de strijd om de Nunspeetse Keiler gaan naar maatschappelijke doelen in Nunspeet en omgeving en soms ook naar een project met een link naar Nunspeet. De organisatie is in goede handen: de Lions Club Nunspeet organiseert het evenement in samenwerking met verschillende sportverenigingen, de gemeente Nunspeet, sponsorbedrijven en tal van vrijwilligers!
Markt , 8071 GJ NUNSPEET, NL
Get directions

Contact

http://www.nunspeetsekeiler.nl/
Data
Van: 05-06-2020 16:00
Tot: 06-06-2020 00:00

Toelichting

Vr 5 juni 2020 16:00 – 21:00 uur,
za 6 juni 2020 08:00 – 16:00 uur,
Toelichting: prijsuitreiking Veluvine om 19.00 uur gevolgd door een feest voor alle sporters, medewerkers en sponsoren.