De Nunspeetse Keiler

De Nunspeetse Keiler, het grootste sportevenement van de Noord-Veluwe. Ieder jaar vindt de wedstrijd, de strijd om de Nunspeetse Keiler, plaats en teams van mannen, vrouwen, die geoefend of minder geoefend zijn, kunnen zich inschrijven. Het gaat om sportiviteit, behendigheid, samenwerking en …heel veel enthousiasme en plezier. Dit jaar vindt de 24eeditie plaats van de wedstrijd plaats op zaterdag 25 mei 2019.
Wil je meedoen? Voor het eerst? Dan wordt het een onvergetelijke dag en ga je vast en zeker door het ‘Keilervirus’ gegrepen worden. Je kunt op de site en op de Facebookpagina zien hoe zo’n wedstrijddag verloopt. Je kunt het ook navragen bij de organisatie bijvoorbeeld als je een toelichting wilt op de teamsamenstelling, de sponsoring of de indeling van teams. Misschien wil je ook eens met andere sporters in contact komen? Ook dat kan geregeld worden.

Heb je al vaker meegedaan? Dan blijft de Nunspeetse Keiler geweldig leuk, spannend en verrassend, want er zijn elk jaar nieuwe proeven en wedstrijdelementen. En er zijn ook weer nieuwe teams.

Stel een team samen met je werk, je vereniging, je straat, je vrienden.
Samen met je team leef je naar deze dag toe. Samen sporten, afzien en misschien wel eeuwige roem vergaren. Voor vriendschap en teamvorming, is er geen beter evenement te bedenken.
Eén ding is zeker: het is een dag om nooit meer te vergeten. Je doet het voor je team, voor jezelf en voor het goede doel! Want de opbrengsten van de strijd om de Nunspeetse Keiler gaan naar maatschappelijke doelen in Nunspeet en omgeving en soms ook naar een project met een link naar Nunspeet.
De organisatie is in goede handen: de Lions Club Nunspeet organiseert het evenement in samenwerking met verschillende sportverenigingen, de gemeente Nunspeet, sponsorbedrijven en tal van vrijwilligers!
Markt , 8071 GJ NUNSPEET, NL
Get directions

Contact

http://www.nunspeetsekeiler.nl/
Data
Op: 25-05-2019

Toelichting

Za 25 mei 2019.