Lets make Comedy Finalistentour in Veluvine

Let's Make Comedy is hét festival waarin Gelderse Podia op zoek gaan naar het meest indrukwekkende talent op het gebied van stand-up comedy. In de Finalistentour van 2022 staan de vier finalisten Thomas van der Hulst, Ayşe Kübra Küpeli, Yannick Noben (winnaar Let’s Make Comedy Festival 2022 ) en Wina Ricardo (winnaar persoonlijkheidsprijs) te popelen om hun talent aan jou te presenteren. Kom deze nieuwe stand-up comedy talenten horen en zien. En deze tour komt ook langs de veluvine in Nunspeet!

Finalisten 2022

Ayşe Kübra Küpeli
Ayse is een 29 jarige comedian die maar al te graag over haar leven vertelt. Zo reist ze rond in Nederland en België om anderen te vinden die net zo sarcastisch zijn als haar en niet bang zijn om alles te bespreken. Als beginnende comedian is deze IT-journalist net zo hard op zoek naar haar eigen stijl als naar levensantwoorden.
Thomas van der Hulst Thomas van der Hulst, ‘animal de scène’. Is al zijn gehele leven comedian, de laatste paar jaar ook op de Nederlandse podia. Probeert met man en macht de boel te professionaliseren.

Wina Ricardo
Wina Ricardo is klein en oogt onschuldig. Maar niets is minder waar. Met haar Caribische temperament (vader komt van Curaçao en moeder is half Moluks half Nederlands), snelle grappen en grote bewegingen maakt ze het publiek aan het lachen en spaart daarbij niemand (vooral zichzelf niet!). In oktober 2021 had ze haar eindshow van haar comedy cursus die ze heeft gevolgd bij het Comedyhuis in Utrecht. Ze is dus net begonnen, maar wil nu al niet meer stoppen.

Yannick Noben
"Met zijn niet alledaags beroep zijnde ontmijner binnen Belgische Defensie is deze kandidaat al zonder humor het luisteren waard. Hij heeft aparte invalshoeken en sleurde in Belgie al enkele comedy prijzen in wacht."

Deze caberetshow wordt gehouden op donderdag 6 oktober om 20:15 in de nestlezaal.

kaartjes zijn ter verkijgen op de website van de veluvine.

F.A. Molijnlaan 186, 8071 AK NUNSPEET, NL
Get directions

Locatie

Veluvine, hét Culturele Centrum van Nunspeet

Contact

https://www.veluvinenunspeet.nl/agenda/276/Finalistentour/Lets_make_Comedy

Data
Op: 06-10-2022

Prijsinformatie

€15.50