Nunspeet verbindt

Nunspeet Verbindt is terug in 2021 in de vorm van een interactieve live uitzending via RTV Nunspeet; geheel passend bij deze tijd!

Op zaterdagavond 13 maart wordt de vijfde Nunspeet Verbindt georganiseerd. Iedere inwoner van de gemeente Nunspeet, dus uit Elspeet, Vierhouten, Hulshorst en Nunspeet kern, jong of oud, kan meedoen! Nunspeet Verbindt is een vrolijke competitie tussen alle inwoners uit de hele Nunspeetse samenleving. In 2016 is Nunspeet Verbindt voor het eerst gehouden.  Het doel is om ondanks corona samen een leuke activiteit te kunnen doen. Verbinding tussen alle inwoners, jong en oud. Daarmee draagt Nunspeet Verbindt bij aan verbinding tussen verschillende maatschappelijke groeperingen.
De volledige opbrengst van Nunspeet Verbindt 2021 zal ten goede komen aan de bewoners van verzorgings- en verpleegtehuizen in de Gemeente Nunspeet.
Iedereen kan van huis uit meedoen door de live-uitzending op RTV Nunspeet. Je kunt meedoen als familie, maar ook als organisatie (bijvoorbeeld kerk, politiek, vluchtelingenwerk) of als club of vereniging.

Waarom meedoen?
Het is leuk en spannend. Het geeft een gezamenlijke beleving. Je leert anderen kennen en je draagt bij aan een goed doel.

Nunspeet Verbindt bestaat dit jaar uit twee onderdelen. Het eerste deel is een vraag- en antwoordspel dat erg lijkt op het bekende TV spel ‘2 voor 12’.
Hieraan kun je vanuit huis deelnemen en dit wordt uitgezonden door RTV Nunspeet. Het tweede deel vindt plaats in de Veluvine, hieraan nemen de vijf beste teams uit de eerste ronde deel.
Zij voeren spannende opdrachten uit waaruit bepaald wordt wie de winnaar wordt. Ook dit onderdeel wordt rechtstreeks uitgezonden. Nunspeet Verbindt wordt gespeeld op zaterdagavond 13 maart van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Spelregels
Het programma bestaat uit twee delen. In het eerste deel worden vragen van huis uit beantwoord via whatsapp. Deze vragen worden gesteld door twaalf Nunspeetse bedrijven en organisaties. De vijf winnende teams voeren daarna opdrachten uit in de Veluvine. De opdrachten worden zo samengesteld dat deelnemers uit alle categorieën eraan kunnen meedoen en ook gelijke kansen hebben.
Per opdracht wordt een score bijgehouden.

Inschrijving en kosten van deelname
De inschrijvingskosten voor een team bedragen € 10,-. Voor inschrijving van teams - mogelijk tot 1 maart - en voor verdere informatie en inschrijving is de Facebook pagina Nunspeet Verbindt geopend.

Waar doen we het voor? Voor verbinding tussen de inwoners van onze gemeente maar ook voor de bewoners van de verzorgings- en verpleegtehuizen. De opbrengst gaat naar deze bewoners, die door corona extra getroffen zijn. Dit doen we door het beschikbaar stellen van digitale hulpmiddelen die helpen kontakt te leggen en eenzaamheid te verdrijven. Je moet hierbij denken aan robot hondjes of poezen of aan projectie van oude foto’s op het plafond van bedlegerigen.

F.A. Molijnlaan 186, 8071 AK NUNSPEET, NL
Get directions

Contact

https://www.facebook.com/Nunspeet-Verbindt-1107521755982660/

Data
Op: 13-03-2021

Prijsinformatie

€10.00 (per team)