Oudejaarsconference Jacob Spoelstra Veluvine

Op vrijdag 17 december komt Jacob Spoelstra naar de Veluvine en sluit het jaar af met een leuke oudejaarsconference.

Toen Jacob 50 werd kreeg hij een t-shirt van zijn broers met daarop het opschrift ‘Het ergste moet nog komen’. Nog geen maand later brak de corona-crisis uit, verloor Jacob zijn baan en waaide de schutting om. Nu een jaar later lijkt alles beter te gaan: Jacob heeft weer een baan, de maatregelen versoepelen en de schutting staat weer. Het ergste is achter de rug. Of toch niet?

In zijn tweede oudejaarsconference gaat Jacob Spoelstra op zoek naar de lichtpuntjes van het afgelopen jaar. Nog één keer heel hard lachen om die dingen die het afgelopen jaar zijn gebeurd. Mark Rutte heeft er geen actieve herinnering aan maar Spoelstra rakelt ze met alle plezier voor je op.

Twee jaar geleden verraste Jacob Spoelstra met z’n eerste Oudejaarsconference ‘Kezellig’ die vervolgens werd uitgezonden op de Christelijke streamingdienst New Faith Network. De grappige en nuchtere kijk op het jaar werd beloond met volle zalen en goede kritieken. Reden te meer dus om ook dit jaar weer het land in te trekken en net als vorig seizoen ook weer naar Nunspeet te komen.

F.A. Molijnlaan 186, 8071 AK NUNSPEET, NL
Get directions

Locatie

Veluvine, hét Culturele Centrum van Nunspeet

ContactData
Op: 17-12-2021

Prijsinformatie

€15.50 (Tickets 1ste rang €17,50 Tickets 2de rang €15,50)