Veilig winkelen in Nunspeet

Gelukkig zijn alle winkels in de gemeente Nunspeet weer open! De weekmarkt is ook weer in uitgebreidere vorm mogelijk, deze is sinds mei 2020 wel wat meer verspreid en deels op andere locaties; meer uitleg en een kaart vind je op de website van de gemeente Nunspeet.

De ondernemers van Nunspeet hebben het niet makkelijk gehad en zijn dolblij als jij weer wat komt kopen! Het is heerlijk dat een kop koffie of een lunch op het terras nu ook weer mogelijk is, dat maakt het bezoeken van het centrum nog fijner. Mocht je gaan winkelen neem dan de volgende regels in acht:

  • Neem altijd een mondkapje mee en draag deze in de winkels.
  • Parkeer je fiets buiten de winkelstraat in de daarvoor bestemde vakken en loop rechts van de 'houten balken' op de grond. Zo kan iedereen veilig en met voldoende afstand zijn bestemming bereiken.
  • Winkels houden zich aan alle richtlijnen van het RIVM op het gebied van hygiëne, afstand en aantal toegelaten mensen in de winkel. Houd hier rekening mee!
  • Goed om te weten dat er een openbaar toilet is bij het gemeentehuis en op het NS-station
  • Er is een drinkwatertappunt op het Marktplein in Nunspeet

Goed te weten dat er ook veel restaurants zijn die fantastische afhaalmaaltijden verzorgen; denk hier ook eens aan als je in het centrum bent en steun de horeca!

Toch liever online shoppen? Kijk dan eens op het lokale platform Bryngs. Een aantal winkels heeft hier haar webshop ondergebracht, de artikelen kunnen dan bezorgd worden.

Markt , 8071 GJ NUNSPEET, NL
Get directions

Contact

https://nunspeetuitdekunst.nl/zien-en-doen/winkelen/
0341 274 747
Data
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag