Volle maan wandeling met de schaapskudde

Volle Maan Wandeling met schaapherder Daphne en haar kudde Schapen van Elspeet en Vierhouten, i.s.m Bianca & Menno van ‘Het is er al’. ‘Het is er al’ is een onderneming die o.a. inspirerende en verbindende activiteiten in de natuur organiseert, met name op de Veluwe.
Op deze heerlijke zomeravond genieten we van het volle maan licht samen met de kudde, onderweg zullen er natuurlijke klanken klinken, van een prachtige originele herdersfluit uit Moldavië. Ook zal de stilte en de afstemming op de natuur om ons heen een belangrijke rol spelen. Op dit moment ligt de focus op overvloed in de natuur, de eerste oogsten worden binnengehaald, het land geeft veel van haar prachtige vruchten. Jij plukt nu ook de vruchten van je eigen oogst, zowel op emotioneel, spiritueel, mentaal en fysiek gebied.
Wat spiegelt de natuur jou in de schemer met de volle maan aan de hemel? Onderweg zal Bianca het e.e.a gaan vertellen over de natuurlijke maancyclus. Loop mee met en de kudde over de Elspeter Heide en Menno en Bianca van ‘Het is er al’ in het licht van de zomerse volle maan en verwonder je. Na de wandeling is er een heerlijk buitenvuur met marshmallows en kruidenthee. Prijs: € 25 p.p., ambassadeurs krijgen korting (minimaal 10 en maximaal 15 deelnemers.
Opgave: info@daphnevanzomeren.nl
Een deel van de opbrengst komt ten goede aan de schaapskudde.
't Frusselt 30, 8076 RE VIERHOUTEN, NL
Get directions

Contact

http://www.schaapskudde-nunspeet.nl
Data
Van: 15-08-2019 20:00
Tot: 14-09-2019 00:00

Toelichting

Do 15 augustus 2019 20:00 – 22:00 uur,
za 14 september 2019 20:00 – 22:00 uur.

Prijsinformatie

€25.00 (p.p)

Opgeven via: info@daphnevanzomeren.nl