Welke winkels zijn open in Nunspeet?

Tot en met 19 januari zijn de meeste winkels in de gemeente Nunspeet helaas gesloten. Supermarkten, bakkers, slagers en andere winkels waar levensmiddelen worden verkocht, kunnen wel openblijven, net als bijvoorbeeld apotheken, drogisterijen, dierenspeciaalzaken, audiciens en opticiens, winkels buiten voor kerstbomen en bloemenverkoop, en tankstations. Servicepunten voor het ontvangen en verzenden van brieven en postpakketten blijven ook geopend. De weekmarkt gaat door, maar alleen voor levensmiddelen en bloemen/planten. Kijk hier voor de complete lijst van geopende winkels. Mocht je één van deze winkels gaan bezoeken neem dan de volgende regels in acht:

  • Neem altijd een mondkapje mee en draag deze in de winkels.
  • Parkeer je fiets buiten de winkelstraat in de daarvoor bestemde vakken en loop rechts van de 'houten balken' op de grond. Zo kan iedereen veilig en met voldoende afstand zijn bestemming bereiken.
  • Winkels houden zich aan alle richtlijnen van het RIVM op het gebied van hygiëne, afstand en aantal toegelaten mensen in de winkel. Houd hier rekening mee!
  • Goed om te weten dat er een openbaar toilet is bij het gemeentehuis en op het NS-station
  • Er is een drinkwatertappunt op het Marktplein in Nunspeet
Markt , 8071 GJ NUNSPEET, NL
Get directions

Contact

https://nunspeetuitdekunst.nl/ondernemendnunspeettijdenscorona/#winkels
0341 274 747
Data
Van: 18-04-2020 00:00
Tot: 31-05-2021 00:00