B&B Casa NO. 8

Op de Veluwe in het prachtige Nunspeet ligt, net buiten het dorp, een characterestieke boerderij omgebouwd tot een oase van rust. Bos, water en heide brengen je volledig in een idilische sfeer.

B&B Casa NO. 8 hebben 2 luxe kamers. De beneden kamer Sjiek heeft een 1 persoons hoekbad en eigen terras met jacuzzi en zitje. De boven kamer Loft heeft een duo-bad met een eigen jacuzzi in de tuin. Het zijn ruime kamers met een groot bed 200 bij 220. Je kunt koffie en thee maken en er is een koelkastje aanwezig. Badjassen en handdoeken zijn aanwezig.
De Loft heeft aangrenzend een extra kamer met een 2 pers boxspringbed en 2 bedstedes voor kinderen. De bedstedes kunnen alleen gebruikt worden als Loft en Sjiek worden verhuurd door 1 familie. De extra kamer is ook heel leuk voor een vriendinnen weekenden.

Ook hebben zij elektrische fietsen te huur. 

Je kunt vanuit hier zo de Veluwe op en genieten van de rust en ruimte die de bossen, zandverstuiving en heide te bieden heeft. De Hanzesteden Harderwijk en Elburg zijn een bezoek waard en een leuk stukje om te fietsen

Wezenland 8, 8071 SZ Nunspeet, NL
Vind route
Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
Lees meer Created with Sketch.