B&B De Droomhoeve

De zeer luxe B&B De Droomhoeve bevindt zich in de voormalige stal van de dorpsboerderij in het hartje van Nunspeet en heeft 4 luxe 2 persoons gastenverblijven die van alle gemakken voorzien zijn. De kamers zijn ruim opgezet en beschikken allen over eigen sanitair op de kamer. Welkom bij “De Droomhoeve”

Op elke kamer vind je een 2-persoons boxspring van de Preston 5 sterren Dream Collectie, plasma tv met blue-ray speler, minibar, kluisje, koffie en thee apparatuur, sfeerhaard en WiFi. De Droomhoeve is rook- en huisdiervrij. Gratis parkeren op eigen terrein.
Booking.com Excellence Award 2014, 5 tulpen, winnaar Zoover Award 2012, 2013 & 2014 en winnaar nr. 1 Zover Ward Gold 2018
De Droomhoeve is geclassificeerd met 5 tulpen. B&B De Droomhoeve heeft een Excellence Award ontvangen van Booking.com. De Droomhoeve behoort bij de beste 25 B&B’s van Nederland.
Historie
De dorpsboerderij stamt uit omstreeks 1905. Vele jaren heeft de boerderij dienst gedaan als boerenbedrijf met enkele koeien voor consumptie van vlees en melk, en paarden waarmee de boer loonwerkers werkzaamheden uitvoerde. Rond de jaren ’70 vestigde hier zich een auto/garage bedrijf welke zich gespecialiseerd had in het merk Opel. Sinds 2007 bewonen wij de boerderij en hebben de voormalige stal van garage/werkplaats omgetoverd tot een schitterende B&B met 4 luxe gastenverblijven.

Kamers:

Riverstone
De romantische kamer dankt zijn naam aan het bijzondere sanitair. Hier vind je een bad en waskom geheel uit rivier keien uitgehouwen. Een gashaard met zandstenen schouw en brocante meubelen maken van dit geheel een plaatje om te zien. Je slaapt in een top boxspring bed van de Preston Dream 5 sterren collectie.
Althea
De moderne zwart-wit kamer dankt zijn naam aan het gelijknamige design sanitiar, in combinatie met een douche/stoom cabine en een infra-rood sauna. Heerlijk ontspannen dus op je eigen kamer. Je slaapt in een top boxspring bed van de Preston Dream 5 sterren collectie.
Rivièra
Deze kamer is een mix van brocante meubelen met Engels sanitair. Op deze kamer heb je de beschikking over een toilet, douchecabine en een wastafel. Je slaapt in een top boxspring bed van de Preston Dream 5 sterren collectie.. 
Devon
Deze kamer is een mix van brocante meubelen met engels sanitair. Op deze kamer heb je de beschikking over een toilet, douchecabine en een wastafel. Je slaapt in een top boxspring bed van de Preston Dream 5 sterren collectie.

Harderwijkerweg 37, 8071 EM NUNSPEET, NL
Vind route
Lees meer Created with Sketch.