Bospark De Vossenberg

Op zoek naar een luxe bungalow op de Veluwe, of verblijf je graag in een bosrijk gelegen chalet, kampeer je liever in een bosrijke omgeving of een eigentijdse safaritent huren in Nederland? Op het ANWB-gecertificeerde (huisdiervrije) park van Bospark De Vossenberg, in Nunspeet gelegen, vindt je dit allemaal!

Je kun je ontspannen in de tennishal. In het toiletgebouw is een sauna met bubbelbad. Voor de kinderen zijn er diverse speelfaciliteiten en een animatieteam in het seizoen. Recreatiemeer de Zandenplas waar je met jong en oud kan zwemmen en zonnen bevindt zich op geringe (loop)afstand.
Het dorp Nunspeet met zijn sfeervolle restaurants en gezellige winkels vormt een prachtige combinatie met de fraaie Veluwse bossen. Het circa 4 hectare heuvelachtige terrein ligt in een rustieke omgeving op slechts 10 minuten lopen van het centrum van Nunspeet. De prachtige natuur van De Veluwe, de eindeloze heidevelden, de ruige zandverstuivingen en ouderwetse vissersplaatsjes zoals Elburg en Harderwijk vormen het decor voor een heerlijke wandeling of fietstocht. ook vind je de overijsselse hoofdstad Zwolle in de omgeving. 
De directe omgeving biedt volop mogelijkheden voor een leuk dagje uit: een manege & een 28-holes golfbaan op loopafstand, een tropisch zwemparadijs in Nunspeet en diverse grote attractieparken zoals Walibi World, Het Dolfinarium Harderwijk, De Apenheul en de Koningin Julianatoren in de buurt.
Bezoek de website voor meer informatie: www.campingdevossenberg.nl
Ze zien jou graag op Bospark de Vossenberg te Nunspeet.

Lees meer Created with Sketch.