Bospark De Vossenberg

Op zoek naar een luxe vakantiehuis op de Veluwe, of verblijf je graag in een bosrijk gelegen lodge of een stoere safaritent huren op de Veluwe? Op Bospark De Vossenberg, in Nunspeet gelegen, vind je dit allemaal! Sfeervol, modern en comfortabel… dat zijn alle accommodaties op dit bospark zeker te noemen. Je geniet hier nog heerlijk van de rust, het vogelgezang en de geur van dennennaalden!

Bosmeer de Zandenplas waar je met jong en oud kan zwemmen en zonnen bevindt zich op korte (loop)afstand. Het circa 4 hectare heuvelachtige terrein ligt in een rustieke omgeving op slechts 10 minuten lopen van het centrum van Nunspeet. Het dorp Nunspeet met zijn sfeervolle restaurants en gezellige winkels vormt een prachtige combinatie met de fraaie Veluwse bossen.
De directe omgeving biedt volop mogelijkheden voor een leuk dagje uit: een 28-holes golfbaan op loopafstand, een tropisch zwemparadijs in Nunspeet en diverse grote attractieparken zoals Walibi World, Het Dolfinarium Harderwijk, De Apenheul en de Koningin Julianatoren in de buurt. Maar natuurlijk ook de prachtige natuur van De Veluwe, de eindeloze heidevelden, de ruige zandverstuivingen en ouderwetse vissersplaatsjes zoals Elburg en Harderwijk vormen het decor voor een heerlijke wandeling of fietstocht.

Bezoek de website voor meer informatie: www.bosparkdevossenberg.nl
Ze zien jou graag op Bospark de Vossenberg te Nunspeet.

Groenelaantje 25, 8072 DC NUNSPEET, NL
Vind route
Groot Grobbenhorst
Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
Lees meer Created with Sketch.