Camperpark Kostverloren

Het camperpark bevindt zich 1,5 km vanaf het centrum en is gelegen tussen de Hanzesteden Harderwijk en Elburg. Er is ook uitzicht over de weilanden. Het is een prachtige omgeving voor fietsen en wandelen.

Bij de naastgelegen Camping Kostverloren hebben zij een Camperpark gerealiseerd met 45 plaatsen. Iedere plaats is ruim van opzet, campers staan wat schuin geparkeerd zodat je toch wat van je af kan kijken. Naast de camper is er een mooie ruime plaats met gras waar je heerlijk kunt zitten. Iedere plek is afgescheiden door een stukje haag waardoor het duidelijk is wat je plaats is. Op iedere plaats is 10 ampere stroom. Je wordt verzocht geen tapijtjes te leggen zodat ze het gras mooi houden, ook voor de gasten die na u komen. Ze hebben geprobeerd veel ruimte en rust te creëren met een uitzicht over de weilanden, brede paden en ieder een eigen stukje. Aan de achterzijde is een doorkijk gemaakt om het uitzicht nog beter te laten zijn. Er wordt een een jeu de boules baan gemaakt. Natuurlijk kun je gebruik maken van de wifi! 

Daarnaast is er een sanitairunit met 4 x wc, urinoir, 2 wasruimtes met warm en koud water, 4 douches ( 0.50 ) en een aantal wastafels. Aan de buitenkant zijn er 3 afwasruimtes met warm en koud water. De ruimte wordt verwarmd door vloerverwarming. Rondom de unit is het verhard en de voorkant heeft een overkapping zodat je altijd droog staat. Naast de unit staat de afstort voor chemish toilet en er is een plek om vuil water te lozen de de tank te vullen met schoon water. Tegen betaling kan er gebruik worden gemaakt van een wasmachine en droger. Deze staan in de toilet ruimte. De papier en afvalcontainer staat net buiten het camperpark. Glas neem je mee naar de glasbak, deze staat halverwege het fietspad naast de brievenbus als je richting het dorp fietst.

Oude Zeeweg 21, 8071 TM NUNSPEET, NL
Vind route
Maandag : 09:00 - 21:00 Dinsdag : 09:00 - 21:00 Woensdag : 09:00 - 21:00 Donderdag : 09:00 - 21:00 Vrijdag : 09:00 - 21:00
Lees meer Created with Sketch.