Camping & Midgetgolf de Tol

Vakantie vieren in het bosrijke gebied van de Veluwe? Op camping De Tol geniet je van rust, de omgeving en de lachende gezichten van je kinderen. Camping De Tol is een moderne gezinscamping en staan voor ouderwetse gezelligheid en een gemoedelijke sfeer.

Voor het hele gezin, van jong tot oud
Heb je een gezin met baby’s en peuters? Of juist met tieners en jong volwassenen? Voor iedereen is er iets te doen! Zwemmen en varen in het grote speelmeer, of zandkastelen bouwen op het strandje. Of wil je vermaakt worden door het recreatieteam op een bingo-, disco-, of kaartavond? Je mag het zelf kiezen! Een echt familiebedrijf: een camping VOOR het gezin, gerund DOOR een gezin.

Er zijn op de camping nog veel meer voorzieningen, zoals een verwarmd zwembad met apart peuterbad, een midgetgolfbaan, een recreatieveld, volleybalveld, tafeltennistafel, tafelvoetbalspel, speeltuinen, een gezellig bruin café, een snackbar en een goed restaurant. Wil je heerlijk wandelen of een stevige fietstocht maken? Dat kan! Als senior kun je volop genieten van de schitterende omgeving. De camping ligt pal aan de vele prachtige fiets- en wandelroutes die er op de Veluwe zijn, zoals onder andere de knooppuntenroute. Van heide tot zandverstuivingen, van Veluwemeer tot venneplassen.

Er zijn sinds 2 jaar 2 trekkershutten op het campingterrein. Je kunt ze rechtstreeks boeken.
De camping is zo’n 12 ½ hectare groot en is omheind door een hekwerk. Wel zo kindvriendelijk. In het midden ligt een speelmeer van 0,5 hectare, met daar omheen een recreatieveld annex voetbalveld. Vanaf hemelvaart is het meer een echt aquapark: een watertrampoline zorgt dan voor groot plezier.

Zin in nóg meer recreatie? In het hoogseizoen (ook in de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren) is er een recreatieprogramma voor kinderen van alle leeftijden. 
Ook heeft De Tol een Binnenspeeltuin, waar je kunt klauteren, glijden en ravotten!

Lees meer Created with Sketch.