De BezorgBieb!

Haal de bieb in huis met de BezorgBieb! Ben je slecht ter been en kun je daardoor niet naar de Bibliotheek? Of behoor je vanwege het corona-virus tot een kwetsbare doelgroep? Maak dan gebruik van de BezorgBieb! De BezorgBieb is een gratis service voor leden van de Bibliotheek uit Elspeet, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Putten die zelf niet naar de bieb kunnen komen om boeken te lenen. Op deze manier zorgen de Bibliotheek en Inclusief Gresbo Post er samen voor dat je ook thuis kunt genieten van boeken. “Mijn vrouw is dol op lezen, maar slecht ter been waardoor ze niet naar de Bibliotheek kan. Daarom zijn we hartstikke blij dat ze gebruik kan maken van de BezorgBieb. Op deze manier krijgt ze de boeken thuis geleverd en kan ze toch genieten van diverse boeken!” aldus een blije gebruiker van de BezorgBieb.  
Wil je gebruik maken van de BezorgBieb? Bel dan tijdens onze reguliere openingstijden naar 085-2733575 en geef je leesvoorkeur door! Je kunt onder andere kiezen uit historische romans, (christelijke) familieromans, thrillers of non-fictie boeken. Ook kun je kiezen voor Grootletterboeken of dvd’s. Een van onze medewerkers kiest maximaal 5 materialen voor je uit en zet deze in een tasje klaar voor de bezorgdienst van Inclusief Gresbo Post. Inclusief Gresbo Post creëert werk voor mensen met veelal een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierdoor wordt er dus ook een bijdrage geleverd aan een maatschappelijk doel. Heb je de boeken voor woensdag aangevraagd? Dan worden ze op vrijdag bezorgd door een medewerker van Inclusief Gresbo Post. Om verspreiding van het corona-virus te voorkomen, houden we ons uiteraard aan de regels van het RIVM. 

F.A. Molijnlaan 186, 8071 AK NUNSPEET, NL
Vind route
Maandag : 13:00 - 17:00 Dinsdag : 09:30 - 17:00 Woensdag : 09:30 - 17:00 Donderdag : 09:30 - 17:00 Vrijdag : 09:30 - 17:00 Zaterdag : 09:30 - 17:00
Lees meer Created with Sketch.