De Kapper Haarmode

Dé Kapper Haarmode is gespecialiseerd in professionele hairstyling en hairextensions. Iedereen die zich mooier wil laten maken kan terecht bij ons. Van een prachtige make-up met bijbehorend kapsel tot een complete metamorfose.
Wil je dé ster van het feest zijn of wil je er eens aparter, mooier en verzorgder uit zien? Bij Dé Kapper Haarmode is alle aandacht voor jou en hebben we alle tijd voor je.
Een vraag over een behandeling? We geven je graag advies. Een nieuw kapsel? Bij ons weet je zeker dat je slaagt.
Kortom, je wordt heerlijk verwend.
Bij ons weet je altijd zeker dat je op een professionele wijze geholpen wordt door iemand met liefde voor het vak.

Om al onze klanten altijd mee te laten profiteren hebben wij de volgende aanbiedingen:
Woensdag kinderdag (extra scherp geprijsd!)
Woensdag knipavond
Zaterdag heren zonder afspraak
Stempelactie (vraag naar de voorwaarden)
Haal- en breng service voor klanten die slecht ter been zijn

Great Lengths is een door SION gebruikt systeem van hair extensions voor haarvermeerdering. De extensions maken uw eigen haar in korte tijd voller, langer en talloze andere toepassingen zijn mogelijk. Ook is het geven van een chemie-vrije kleuring voor mensen met een allergie voor kleurstoffen een uitkomst. (42 kleuren)
De extensions zijn 100% natuurhaar, dit betekent dat alle haarschubjes nog aanwezig zijn. Daardoor is het glanzend en veerkrachtig.
Het haar wordt op groei-richting gesorteerd, het gaat dus niet knopen.
De bevestiging gebeurt met een minuscuul stukje materiaal, welke zich aan de top van de extension bevindt. D.m.v. een warmtetang wordt dit zacht gemaakt en om het eigen haar gerold. De behandeling beschadigt het eigen haar absoluut niet.

Lees meer Created with Sketch.