Forza Fietsen

Familiebedrijf Forza Fietsen: innovatief, duurzaam, krachtig, betrouwbaar
Ons doel is dat een ieder fluitend gebruik kan maken van de elektrische fiets. Met de elektrische fiets grotere afstanden af leggen, naar bijvoorbeeld het werk, school of andere bestemmingen. Er mag best wat meer gebruik worden gemaakt van de fiets. Onze missie is daarom: groener en flexibeler op weg naar uw bestemming.
Ontstress en geniet van de prettige omgevingen waarin u helemaal tot rust komt op een elektrische fiets van Forza Fietsen. Wij staan voor een gedegen stuk kwaliteit, goede zitcomfort, en fraaie designs om uw fietstocht tot een plezier te maken. Daarnaast vinden wij het van zeer groot belang u van ondersteunend, persoonlijk advies te voorzien. Een elektrische fiets naar wens met een bijzonder hoog aftersales service niveau: dat is Forza Fietsen. Vraag onze gratis brochure aan voor meer informatie.
De juiste elektrische fiets kiezen? Wij zijn een jong en dynamisch familiebedrijf. Bij Forza Fietsen staat, naast het leveren van de beste kwaliteit, persoonlijk advies, service en ondersteuning hoog in het vaandel. Samen met u komen we graag tot de juiste keuze voor uw elektrische fiets en toebehoren, afgestemd op uw gebruik, wensen en persoonlijk budget. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact op!
U bent van harte welkom om onze nieuwste collectie elektrische fietsen te komen bekijken en uitproberen in ons E-Bike Experience Center aan de Edisonweg 40 te Nunspeet. Onze deuren zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 17.30 en op zaterdag van 10.00 – 17.00. De koffie en thee staan uiteraard voor u klaar!

Edisonweg 40, 8071 RC NUNSPEET, NL
Vind route
Maandag : 09:00 - 17:30 Dinsdag : 09:00 - 17:30 Woensdag : 09:00 - 17:30 Donderdag : 09:00 - 17:30 Vrijdag : 09:00 - 17:30 Zaterdag : 10:00 - 17:00
Lees meer Created with Sketch.