Galerie ‘Kijk nou! KUNST’

Voor het bewonderen én kopen van kunst kun je terecht in deze fantastische pop-up galerie aan de Stationslaan, in het centrum van Nunspeet en tegenover de Vrije Academie en het Noord-Veluws Museum. De galerie wordt beheerd en gevuld door leden van kunstkring de Nunspeetse School, een groep waarin zich kunstenaars uit de nabije omgeving van Nunspeet zich verenigd hebben. In het atelier bij de galerie zijn regelmatig kunstenaars aan het werk. Elke twee maanden zijn nieuwe schilderijen, beelden, sieraden en objecten van diverse materialen te bewonderen. Je vindt hier dus kunst in de meest brede zin van het woord.

Galerie ‘Kijk nou! KUNST’ is een schitterende plek met voldoende ruimte voor het maken en tentoonstellen van beeldende kunst. De geëxposeerde kunstwerken zijn (bijna) allemaal te koop; voor kunstliefhebbers dé kans voor het bemachtigen van een bijzonder en uniek kunstwerk dus. Verfraai je interieur met een mooi schilderij of een beeld, geef iemand een kunstwerk(je) cadeau. De locatie biedt ook de mogelijkheid workshops te geven, neem contact op als je hierin interesse hebt.

De Nunspeetse School heeft nu een eigen stek aan de Stationslaan, nadat de galerie eerst te vinden was nabij winkelcentrum Sterrehof ana de Spoorlaan. Deze locatie is tijdelijk, maar de intentie is dat de pop-up galerie continue, steeds op een andere plek, geopend is. De locatie biedt ook de mogelijkheid workshops te geven, neem contact op als je hierin interesse hebt.

De eerste tentoonstelling is begin juli feestelijk geopend en het is de bedoeling dat deze om de twee maanden vernieuwd wordt. Met de grote hoeveelheid actieve kunstenaars zal dat geen probleem zijn; en door deze continue vernieuwing blijft het steeds interessant de galerie te bezoeken.

Je bent van harte welkom op donderdag-, vrijdag-, en zaterdagmiddag van 12:00 tot 17:00 uur.

De toegang is gratis!

Lees meer Created with Sketch.