Heidepark Veluwschkarakter

Op Heidepark Veluwschkarakter van de VDB Holiday stap je in een oase van rust. Dit park ligt in het kleine Veluwse dorp Vierhouten dat omgeven is door bos en heide. Je kunt hier zowel terecht voor toeristisch kampeerplekken als camperplekken. Ook het huren van een chalet behoort tot de mogelijkheden. Vanuit dit park zijn er eindeloos veel fiets- en wandelmogelijkheden mogelijk. De kampeerplekken zijn mooie en ruime plekken in de zon. Liever een lekkere schaduwplek? Ook dat is mogelijk. Op het park zijn een aantal camperplekken beschikbaar. Mochten deze populaire plekken volgeboekt zijn aarzel dan niet om hun te bellen. Grote kans dat zij nog een andere mooie plek op hun terrein beschikbaar hebben.  Wil je een kampeerervaring maar wel van een beetje luxe genieten? Heidepark Veluwschkarakter beschikt over verschillende verhuur accommodaties in verschillende prijsklassen. Op het vakantiepark is een kinderspeelplaats. Bij het naastgelegen verhuurbedrijf is het mogelijk om fietsen te huren.
Nabij dorpskern van Vierhouten: 

Op 5 minuten loopafstand liggen diverse restaurants en andere horecagelegenheden. In het najaar zijn er de wilddagen en in de zomer is er de midzomerproeverij, beide een écht culinair feest in het dorp.
Bereikbaarheid en omgeving: 

Heidepark Veluwschkarakter is gemakkelijk te vinden, centraal gelegen in Nederland en 5 minuten rijden vanaf de A28. De perfecte uitvalsbasis voor activiteiten in de omgeving zoals het Dolfinarium, Walibi Holland, de Julianatoren of Apenheul en bezoek aan historische Hanzesteden Harderwijk en Elburg.  

Elspeterbosweg 44, 8076 RC VIERHOUTEN, NL
Vind route
Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
Lees meer Created with Sketch.