Heijda Dranken en Geschenken

Al meer dan 30 jaar is Heijda Dranken en Geschenken een vertrouwd adres voor relatiegeschenken en kerstpakketten. Ze zijn een klein en flexibel bedrijf en kunnen daarom inspelen op al jouw wensen.
Omdat ze de geschenken zelf maken, kunnen ze de geschenken geheel naar eigen keuze maken. Heb jezelf een artikel of iets wat met je eigen branche te maken heeft? Geen probleem, ze kunnen dit in jouw geschenk verwerken. Het ‘Heijda-team’ zal haar uiterste best doen om jouw geschenk tot een succes te maken!

Ze verpakken de geschenken bijvoorbeeld in een luxe doos met venster, een mooie kist of een ander artikel naar keuze. Hierin verwerken zij luxe lekkernijen en wijnen of andere dranken. De geschenken worden geheel naar uw wens ingedeeld en klaargemaakt. Zij hebben ook een breed assortiment aan wijn in geschenkkisten. Naast het standaard assortiment kunnen zij ook de wijnen voor u naar wens in een kistje verpakken.

Als uw bedrijf gevestigd is op de Veluwe is het natuurlijk erg leuk om uw relatie een ‘Veluwepakketje’ te schenken. Zij hebben een breed assortiment met Veluwse en Nunspeter dranken en lekkernijen, zoals bijvoorbeeld chocolade, noten en ‘snoepgoed’. Zo geeft u een echt bijzonder en exclusief geschenk weg.
Het is mogelijk om uw eigen logo of afbeelding in uw geschenk te verwerken. Zij kunnen een fles, een zakje nootjes of andere lekkernijen voorzien van een etiket waar uw logo op geprint is.
Rechtstreeks zeefdrukken op een artikel behoort ook tot de mogelijkheden. Dit geeft een bijzonder fraai resultaat. U begrijpt waarschijnlijk wel dat het ontwerpen en produceren van een etiket of zeefdruk tijd kost. Het is dan ook raadzaam om deze tijd in te calculeren. 

Laan 1, 8071 JG NUNSPEET, NL
Vind route
Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
Lees meer Created with Sketch.