Herberg de Zwaan Elspeet

Herberg de Zwaan is gevestigd in een klein monumentaal hotel uit 1882 in het hart van het authentieke dorp Elspeet op de Veluwe. Het pand is zowel intern als extern in oude glorie hersteld. Het beschikt over 13 kamers.

herberg de Zwaan biedt een ideale uitvalsbasis voor de buitenmens en levensgenieter. Te midden van de bossen, zandverstuivingen en heide rond Uddel, Elspeet, Vierhouten en Nunspeet en de voormalige Zuiderzee in de nabijheid, biedt de omgeving veel mogelijkheden. Met steden als het oude visserstadje Harderwijk, het koninklijke Apeldoorn en de vestingstad Elburg op (elektrische) fietsafstand,  maken “de Zwaan” tot een ideale basis om te genieten van al het moois én lekkers dat de Veluwe te bieden heeft. 

Het Spijslokaal

In Het Spijslokaal serveren zij voor hotelgasten een dagelijks uitgebreid ontbijt. Het Spijslokaal van de Zwaan is geopend voor zowel hotelgasten als passanten. 

Door de veelzijdige menukaart van het Spijslokaal is er voor ieder wat wils. Van salades tot broodjes en hapjes van de plank tot heerlijke dranken, bij het Spijslokaal hebben ze alles!

Reserveren is gewenst!

Voor meer informatie en de mogelijkheden kijk op de website https://dezwaanelspeet.nl/ 

Uddelerweg 8, 8075 CJ Elspeet, NL
Vind route
Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
Lees meer Created with Sketch.