Hotel & Congrescentrum Mennorode

Update 15-10-20 Covid-19 preventiemaatregelen: Hotel Mennorode geopend voor hotelgasten!

Hotel Mennorode is geopend voor hotel- en vergadergasten met een maximum van 30 personen per zaal. Het is als hotelgast mogelijk om met een reservering bij ons te ontbijten, lunchen en dineren. Dit is conform de laatste richtlijnen van de Rijksoverheid.
Hotel Mennorode is officieel door Kiwa gecertificeerd betreffende de Covid-19 preventiemaatregelen. Er zijn voorlopig een beperkt aantal hotelkamers beschikbaar & boekbaar. Hierdoor geniet u nog meer van de rust, ruimte en privacy in ons hotel. Heerlijk!
In de hotelkamers kunt u de ramen openen voor frisse lucht vanuit het bos. (We beschikken niet over airconditioning)

Op slechts een uur van de randstad vindt u centraal in het land Hotel Mennorode. Ons bijzondere hotel is gelegen aan Kroondomein het Loo en beschikt over maar liefst 10 hectare privégrond.
Laat u verrassen door de Veluwse gastvrijheid in combinatie met de onbegrensde mogelijkheden. Bijvoorbeeld het fiets-en wandelarrangement: Snuif de heerlijke boslucht op tijdens een prachtige fiets- of wandeltocht over de Veluwe! Verken de omgeving van Mennorode, wandel naar Kasteel Staverden of fiets door de Kroondomeinen naar Paleis het Loo. Een aanrader om te bezoeken is Bierbrouwerij De Uddelaer, de brouwerij bevindt zich op een kleine 15 minuten fietsen van Mennorode. Zie voor meer details en andere arrangementen: www.mennorode.nl/nl/arrangementen/
Ook voor uw zakelijke bijeenkomsten kunt u terecht bij Hotel Mennorode. Klik hier voor de mogelijkheden.


Apeldoornseweg 185, 8075 RJ ELSPEET, NL
Vind route
Lees meer Created with Sketch.