Landgoedhotel Villa Vennendal

In de bossen van de prachtige Veluwe, op een steenworp afstand van de A28 en het NS station van Nunspeet, ligt het sfeervolle landgoedhotel Villa Vennendal. 
Het hotel met eigen landgoed heeft 75 charmant ingerichte kamers, een sfeervol restaurant, een wintertuin, een tropisch binnenbad met sauna, een tennisbaan en een huisbar met open haard. Een enthousiast team met oprechte interesse in de gast zet met plezier net dat stapje extra en maakt het onderscheid.

Villa Vennendal is een origineel hotel, midden in het bos, waar je de geschiedenis nog proeft. Het hotel is sfeervol, charmant, huiselijk, kleinschalig, authentiek, gastvrij en… midden in het groen! De ligging midden in het bos op de Veluwe maakt dat de natuur een hoofdrol speelt. Want natuur geeft rust, laat je beleven en inspireert! Hier voel je je thuis. Waar je appeltaart en verse koffie ruikt bij aankomst, waar de open haard brandt. Waar in de zomer de tafel naar buiten wordt gesleept, naar dat fijne plekje onder de bomen bij de vennen. Een locatie waar het ‘s nachts nog echt stil is, waar je rust en ruimte vind. 

Lees meer Created with Sketch.