MaxiBikes

De sportieve E-bike specialist

Wij zijn de enige échte specialist op het gebied van elektrische mountainbikes, racefietsen en trekking fietsen in Nederland. Wij richten ons uitsluitend op de beste sportieve elektrische fietsen tegen de scherpste prijzen.

Service en advies

Met een grote passie voor de wielersport onderscheiden wij ons door met u mee te denken en service gericht te werk te gaan. Door onze ervaring op het gebied van elektrische fietsen kunnen wij u voorzien van het beste advies over alle sportieve e-bikes en uw positionering op de fiets.

Merken en motoren

Bij Maxibikes vindt u de beste elektrische fietsen onder één dak; Haibike, Focus, Lapierre en Orbea. Deze modellen zijn voorzien van een Yamaha, Bosch, Fasua of Shimano motor en uiteraard bieden wij voor alle merken en motoren een full service onderhoudsprogramma.

Een e-bike testen

Wij bieden u het grootste aanbod elektrische mountainbikes en trekking fietsen van Nederland en om de juiste keuze te maken kunt u de modellen uiteraard testen. Wij beschikken zelfs over een eigen testparcours van 250 meter lengte en op 3 minuten afstand vindt u de uitgestrekte Veluwse bossen.

Een elektrische sportfiets huren

Huur bij ons een topkwaliteit elektrische mountainbike of trekking fiets van het merk Focus, Haibike of Lapierre. Onze fietsen worden zeer goed onderhouden zodat u zonder zorgen een mooie rit kunt maken. We bieden ook arrangementen met de leukste routes en gezellige tussenstops.

Waterweg 14a, 8071 RT NUNSPEET, Nederland
Vind route
Dinsdag : 08:00 - 17:30 Woensdag : 08:00 - 17:30 Donderdag : 08:00 - 17:30 Vrijdag : 08:00 - 17:30 Zaterdag : 09:00 - 16:00