Natuurkampeerterrein Nieuw Soerel te Nunspeet

Omgeving
Het kampeerterrein ligt in boswachterij Nunspeet op de Veluwe. Behalve uitstekend wandelen kunt u er ook prachtige fietstochten maken. Stapt u eens aan het begin van de avond op fiets, in plaats van overdag. De kans is groot dat u dan onderweg wild tegenkomt. In de buurt van het kampeerterrein is ook een speciale wildobservatieplek. Met de fiets bent u ook in mum van tijd bij de Zandenplas, waar u heerlijk kunt zwemmen. Of breng een bezoek aan het pittoreske vissersplaatsje Elburg.

Comfortabel
In 2010 is de eerste aanzet gemaakt om van dit terrein een volwaardig comfortabel kampeerterrein te maken. In 2009 washet terrein al voorzien van een nieuw sanitair gebouw. Het houten ontmoetingsgebouw wordt voor de aanvang van het kampeerseizoen geplaatst. Het privésanitair en de natuurlijke speeltoestellen worden na het kampeerseizoen gerealiseerd, om uw kampeerplezier niet te verstoren.

Informatie
Aantal plaatsen: 29.
Honden toegestaan: nee
Open: 1 apr t/m 31 okt.
Toegankelijk voor: tenten, caravans, campers.
Voorzieningen: warme douches, speelplaats, stortplaats chemisch toilet, elektriciteit. In het hoogseizoen wordt het sanitair door een schoonmaakbedrijf schoongemaakt. 
Beheerder: Bernard Harmsen M 06-55358978, of stuur een e-mail.
Reserveren: niet mogelijk..

Natuurkampeerkaart
Een Natuurkampeerkaart is verplicht. Deze kaart kost € 14,95 en is te koop bij de ANWB en Stichting Natuurkampeerterreinen.

Pas-opweg 2, 8072 PL NUNSPEET, NL
Vind route
Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
Lees meer Created with Sketch.