Sportief recreatiecentrum De Wiltsangh

Sportbedrijf Nunspeet is een jong, fris en innoverend bedrijf voor sport en bewegen in de gemeente Nunspeet. Zij stimuleren sportdeelname en streven naar attractieve en actieve sportbeleving. Sportbedrijf Nunspeet heeft als doel iedereen in de gemeente Nunspeet en omgeving met plezier te laten bewegen. 

‘Sportbedrijf Nunspeet is plezier in en om het water, in de sportzaal en bij jou in de buurt!’

Binnen Sportbedrijf Nunspeet is iedere activiteit een feestje! Ze staan ​​altijd met een vrolijke en frisse blik klaar voor de bezoekers. Samen sporten en bewegen maken zij voor iedereen mogelijk in een gezonde sportomgeving, goed onderhouden en veilige sportaccomodaties. Zij bieden gevarieerde sport- en beweegprogamma’s aan voor jong en oud. 

Nunspeet Beweegt

Binnen Sportbedrijf Nunspeet zit ‘Team Nunspeet Beweegt!’. De combinatiefunctionarissen werken samen met sportaanbieders en partners zodat jij lekker kan bewegen! Nunspeet Beweegt is de spin in het web op het gebied van sport, bewegen en gezondheid. Zij verbinden partijen, organiseren sportieve activiteiten, ondersteunen het bewegingsaanbod in het onderwijs en leveren een bijdrage aan het sterker maken van sportverenigingen als basis van onze sportinfrastructuur. 

Lees meer Created with Sketch.