Stella Fietsen

Stella

Stella, de grootste E-bike Specialist van Nunspeet én Nederland, maakt fietsen écht leuk! Want op een Stella e-bike kun je onbezorgd genieten met een steuntje in de rug. Waar je ook naar toe gaat, met een Stella e-bike kom je uitgerust aan.

Genieten van de Veluwe

Genieten van de mooie omgeving van Nunspeet? Dat kan op een Stella e-bike! Eindeloos fietsen zonder moe te worden. Lange afstanden en de omgeving verkennen. Geen afstand is te ver en geen berg is te hoog. Want op een elektrische fiets van Stella kun je pas écht genieten van fietsen!

Ontdek het unieke Stella concept

Door het unieke Stella concept blijft er geen geld liggen bij dure tussenschakels. Stella levert haar e-bikes namelijk direct aan de consument, voor een eerlijke prijs. Jouw Stella fiets wordt compleet afgeleverd en afgesteld, thuis of op het werk. Daarbij ontvang je een uitgebreide uitleg over de werking van je nieuwe e-bike. Dit is allemaal inclusief de beroemde service en garantie aan huis en zonder voorrijkosten. Daarnaast biedt Stella als allereerste A-merk in Nederland vanaf 8 mei 2017 standaard 3 jaar garantie op de e-bike accu! En dat is uniek in Nederland!

Best geteste e-bike

Om je een zo goed mogelijke fietservaring te bieden, blijft Stella haar e-bikes steeds vernieuwen. En dat is bekroond met meerdere prijzen! Zo is de Stella Copenhague in maart 2017 uitgeroepen tot de beste e-bike van Europa en is de Stella Vicenza Superior in mei 2017 verkozen tot Beste Koop door de Consumentenbond!

Gratis e-bike brochure of proefrit?

Benieuwd naar de elektrische fietsen van Stella? Vraag dan de gratis brochure aan of maak vrijblijvend een proefrit op een Stella e-bike in één van onze 21 E-bike Testcenters. Wij staan voor je klaar om je te voorzien van de beste uitleg en service.

Wil je liever dat Stella naar jou komt? Geen enkel probleem! Je kunt de hele collectie e-bikes gratis thuis uitproberen. Vraag een vrijblijvende proefrit aan en test de elektrische fietsen van jouw voorkeur in je eigen straat.

Oosteinderweg 90, 8072 PD NUNSPEET, NL
Vind route
Maandag : 09:00 - 17:00 Dinsdag : 09:00 - 17:00 Woensdag : 09:00 - 17:00 Donderdag : 09:00 - 17:00 Vrijdag : 09:00 - 17:00 Zaterdag : 09:00 - 17:00
Lees meer Created with Sketch.