The Bell Inn

Ons sfeervolle restaurant ligt schitterend op de Veluwe (Gelderland) in de bossen van Nunspeet op slechts geringe afstand van de A28, het dorpscentrum en vlak achter Landgoedhotel Villa Vennendal op Landgoed Zonneheuvel. Onze locatie, vroeger in gebruik als societeitsgebouw van de voormalige Rotterdamse Bank, is als Gemeentelijk Monument gezichtsbepalend voor de prachtige omgeving.
The Bell Inn biedt een feestlocatie, is officiële trouwlocatie, wij bieden een restaurant met romantisch terras en een unieke wintertuin om te vergaderen. Uit eten in Nunspeet wordt een echte belevenis in The Bell Inn!
Met zijn karakteristieke Engelse vormgeving, romantische tuin en fraaie terras waan je jezelf even ergens in Engeland. Dit uit zich niet alleen in de inrichting maar natuurlijk ook in de menukaart met typisch Engelse Pubmeals. Een Engelse Pub ( of Public House) is in Engeland dé plek waar iedereen welkom is, waar je elkaar ontmoet, drinkt en eet.
Onze origineel ingericht Engels Pub Restaurant heeft twee sfeervolle eetkamers en biedt een mooie ambiance in een echte huiskamersfeer. Gezelligheid troef. U kunt plaatsnemen bij het knapperend haardvuur of aan een van de andere stijlvol gedekte tafels. Service en kwaliteit zijn de kernwaarden van ons restaurant.
Ericaweg 3, 8072 PV NUNSPEET, Nederland
Vind route
Zondag : 17:00 - 00:00 Maandag : 17:00 - 00:00 Donderdag : 17:00 - 00:00 Vrijdag : 17:00 - 00:00 Zaterdag : 17:00 - 00:00