Van de Loosdrecht Makelaars

VAN DE LOOSDRECHT: SINDS 1941 DE MAKELAAR VAN NUNSPEET EN OMGEVING

Van de Loosdrecht Makelaars bemiddelt bij verkoop, aankoop en verhuur van woningen en bedrijfspanden. Ook verzorgen wij taxaties van uw woning of bedrijfsmatig onroerend goed.

Van de Loosdrecht is sinds 1941 een familiebedrijf met passie voor makelaardij en mensen. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de woningmarkt in Nunspeet en omgeving als onze broekzak. Aandacht voor mensen en het verhaal van een woning staan centraal in onze dienstverlening als makelaar.

De hoogst haalbare verkoopprijs is altijd ons uitgangspunt, niet per definitie een snelle verkoop. Wij hebben aandacht voor het verhaal van uw huis en u als verkoper. Door veel tijd te besteden aan de beste presentatie van uw huis bereiken wij een grote groep potentiële kopers.

Van de Loosdrecht luistert goed naar uw woonwensen, stelt vragen en gaat actief op zoek. We kijken objectief, kritisch en durven u te adviseren om een huis niet te kopen. Zo vinden we de woning waar u zich écht thuis voelt.

Kenmerkend voor ons is de toegankelijke, open communicatie, korte lijnen en een enthousiast team. Afra en Dinie zorgen voor een warm welkom en zijn de verbindende schakels binnen ons team. Door Hanneke’s onderzoekende en vragen en luisterende oor weet ze altijd een goede match te maken voor verkopers en kopers. Het bouwkundige inzicht van Jarik en zijn heldere communicatie geven u duidelijkheid over de staat van een huis. AartJan is een gedreven makelaar in hart en nieren en denkt in oplossingen. Daarnaast is AartJan de enige makelaar in Nunspeet die bedrijfsmatig onroerend goed mag taxeren. Onzichtbaar voor de klant zorgt Hanneke de Jong voor de financiële administratie.

F.A. Molijnlaan 28, 8071 AG NUNSPEET, Nederland
Vind route
Maandag : 08:30 - 12:30 Dinsdag : 08:30 - 12:30 Woensdag : 08:30 - 12:30 Donderdag : 08:30 - 12:30 Vrijdag : 08:30 - 12:30