Veluwse Associatie

De Veluwse Associatie is een middelgroot (accountants)kantoor van belasting- en bedrijfsadviseurs met vestigingen in Ermelo / Harderwijk, Nunspeet en Nijkerk. Met ons team van enthousiaste medewerkers adviseren wij het midden- en kleinbedrijf, (vermogende) particulieren, stichtingen en dergelijke. Onze klantgerichte aanpak in combinatie met een no-nonsense beleid wordt door onze cliënten het meest gewaardeerd. Daarbij kunnen zij rekenen op specifieke kennis van zaken en hoogstaande kwaliteit.
En of het nu een ZZP-er is of een winkel of een dienstverlener of een fabriek; de Veluwse Associatie staat u bij. Verzorging boekhouding, belastingaangiften, loonadministratie, opstellen jaarrekening maar ook financieringsaanvragen, wijzigen rechtsvorm, juridische en bedrijfseconomische begeleiding, etc.; wij zijn van alle markten thuis en staan u graag bij tegen een redelijke vergoeding.
De ervaring leert ons dat u als ondernemer de hele dag druk bent met uw bedrijf maar hierdoor fiscale voordelen of subsidiemogelijkheden laat liggen of niet altijd de optimale ondernemingsstructuur hebt gekozen. Het kan dus zinvol zijn om een screening door ons te laten doen. Wij bieden u een gratis (fiscaal)adviesgesprek van 1 uur aan. U hoeft alleen uw jaarrekening en belastingaangifte mee te nemen. Geïnteresseerd? Neemt u dan contact met ons op.

Postbus 8b, 8070 AC NUNSPEET, NL
Vind route
Lees meer Created with Sketch.