Kermis in Nunspeet; feest op het Marktplein!

Deze herfstvakantie kun je weer zwieren en zwaaien op het Marktplein in Nunspeet! Verschillende dagen zijn er leuke acties voor kinderen, senioren of mindervaliden. De kermis start op vrijdagmiddag 21 oktober en duurt tot en met woensdag 26 oktober.

Kermis Nunspeet in herfstvakantie

Deze herfstvakantie kun je weer zwieren en zwaaien op het Marktplein in Nunspeet! Dat betekent volop gezelligheid midden in het centrum, waarbij er voor ieder wat wils op het programma staat. Kom langs, geniet van spannende attracties en smul van de typische kermisversnaperingen! De kermis start op vrijdagmiddag 21 oktober en duurt tot en met woensdag 26 oktober. Op meerdere dagen zijn er speciale acties zoals op vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur gratis toegang tot een aantal attracties voor mindervaliden, op dinsdag een gratis oliebol voor ouden van dagen en op woensdag kortingen en entertainment voor kinderen!

Van eendjes vissen tot botsauto’s

Het aanbod én het programma van de kermis bieden echt voor ieder wat leuks! Zo kunnen de kleintjes eendjes vissen of in de draaimolen. Wie wat meer durft kan lekker hard gaan in de grote zweefmolen, over de kop gaan in de bank of hoogspringen op de trampoline. Ga lekker spookrijden in de botsauto’s of beproef je geluk bij de puscher, de schietsalon of de grijpkranen… Iets lekkers gaat er tussendoor altijd in en op de kermis zijn natuurlijk de heerlijkste lekkernijen te koop… Geniet bijvoorbeeld van kleurrijke suikerspinnen en zuurstokken en smul van oliebollen van de Oudhollandse gebakkraam.
De kermis is iedere dag geopend van 14.00 tot 23.00 uur en op de zaterdag van 10.00 tot 23.00. Op zondag is de kermis gesloten. De laatste dag is de kermis tot 21.00 uur geopend.

Leuke acties voor mindervaliden, senioren en kinderen!

Vrijdagmiddag om 14.00 uur is de feestelijke opening van de kermis, er wacht een spetterende openingsact! Op vrijdag zijn van 14.00 tot 16.00 uur een aantal attracties gratis toegankelijk voor mindervaliden vanuit Philadelphia; een zeer sympathieke geste.
Maandag is het de hele dag Eurodag, wat betekent dat iedereen voor € 1,00 in de attracties mag.
Op dinsdag bakt Rovers oliebollen voor alle ‘ouden van dagen’ gratis een heerlijke oliebol, deze kunnen afgehaald worden aan de oliebollenkraam op het marktplein!
De woensdag is er kindermiddag; dan zijn er allerlei kortingen op de hele kermis. Ben je fan van brandweerman Sam? Van 14.00–16.00 uur komt hij vrijkaartjes uitdelen, misschien komt er zelfs een echte brandweerwagen op het Marktplein te staan… Ook is er deze woensdag een feestelijke kermisverloting met als prijs producten van lokale winkeliers; de trekking van de winnaars is dan om 19.00 uur.
Kom dus in de herfstvakantie gezellig naar de kermis in Nunspeet!