15 oktober Najaarsmarkt Nunspeet

Kom zaterdag 15 oktober in herfststemming tijdens de Najaarsmarkt in het centrum van Nunspeet! Je vindt er lekkers, koopjes en allerlei entertainment.

Kom zaterdag 15 oktober helemaal in herfststemming tijdens de gezellige Najaarsmarkt in het centrum van Nunspeet! Van 10.00 tot 17.00 uur zijn er kramen & foodtrucks door het hele centrum te vinden. Daarnaast kun je genieten van vele andere activiteiten. De organisatie is in handen van Nunspeet Onderneemt Samen in samenwerking met Nunspeet uit de Kunst.

Muziek, attracties en volop gezelligheid

De opzet van de najaarsmarkt is dit jaar anders dan voorgaande jaren, waarbij er alleen wat kraampjes in de Dorpsstraat waren. Dit jaar zijn er op zo’n 14 plekken extra attracties toegevoegd, variërend van een uilententoonstelling tot diverse kinderattracties. Ook zijn er diverse foodtrucks waar je bijvoorbeeld heerlijke oliebollen, churros, poffertjes of warme wafels kunt halen.
Extra sfeer wordt verzorgd door lokale DJ’s, zoals de BOAS en Gino, zij zullen je laten genieten van de geweldige muziek uit de jaren ‘80 en ‘90. Bijzonder is dat er veel lokale producten te koop zijn van bijvoorbeeld boerenbedrijven uit de omgeving. Natuurlijk shop je bij de Nunspeetse winkeliers ook de leukste nieuwe najaarsmode en geniet je tussendoor van de gezelligheid bij de horeca.

Kaartje najaarsmarkt

 

 

 

 

 

 

 

Roofvogelshow en Uilententoonstelling

Wat je zeker niet mag missen is de roofvogelshow om 15.00 uur! Ook superleuk is de Uilententoonstelling van Bezoekerscentrum Nunspeet die op de Najaarsmarkt te zien zal zijn.
De Najaarsmarkt begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur.
Kom je met de auto? Op het transferium kun je de hele dag gratis parkeren, dit is 10 minuten lopen vanaf het centrum.
Najaarsmarkt