Actieweek SOS Nunspeet

Veel ondernemers binnen de gemeente Nunspeet hebben het momenteel financieel erg moeilijk vanwege de langdurige corona maatregelen. Daarom is er, van 27 februari t/m 6 maart, de actieweek ‘SOS Nunspeet‘! Doel is zoveel mogelijk geld op te halen bij de Nunspeetse inwoners en goedlopende bedrijven. Hiermee kunnen vervolgens getroffen ondernemers geholpen worden. De aftrap is […]

sos nunspeetVeel ondernemers binnen de gemeente Nunspeet hebben het momenteel financieel erg moeilijk vanwege de langdurige corona maatregelen. Daarom is er, van 27 februari t/m 6 maart, de actieweek ‘SOS Nunspeet‘! Doel is zoveel mogelijk geld op te halen bij de Nunspeetse inwoners en goedlopende bedrijven. Hiermee kunnen vervolgens getroffen ondernemers geholpen worden. De aftrap is 27 februari om 12.00 uur op Radio en TV Nunspeet. Het programma zal in het teken staan van de lokale ondernemer. Je kunt helpen door een gift te doen of zelf een actie te starten. Help mee! Laten we onze ondernemers helpen door hier met elkaar de schouders onder te zetten, het is nodig! Dus kom in actie, samen met je vrienden, familie, school, vereniging of bedrijf. De actie ‘SOS Nunspeet’ wordt georganiseerd door een samenwerking van Ondernemersverenigingen Nunspeet en Elspeet, Bedrijvenkring Nunspeet, Lions Club Nunspeet, Rotary Club Nunspeet, Tafelronde Nunspeet, Nunspeet uit de kunst en RTV Nunspeet.

Benefietdag

Op zaterdag 27 februari is de aftrap van de actieweek: een benefietdag vanaf 12.00 uur ’s middags live te volgen op Radio en TV Nunspeet. Er wordt zoveel mogelijk aandacht geschonken aan spontane acties uit Nunspeet, Hulshorst, Elspeet en Vierhouten, ondersteund met een muzikaal en informatief programma. Meld daarom zo snel mogelijk je zelfbedachte actie om geld in te zamelen aan via info@sosnunspeet.nl. Kom in actie en help mee; kijk op www.sosnunspeet.nl voor alle info!

Opbrengst giften en acties

Je kunt je gift direct overmaken via de doneerbutton. Opbrengsten van acties en contante donaties kun je aanmelden via info@sosnunspeet.nl. De opbrengst van de actieweek wordt beschikbaar gesteld aan een nog op te richten fonds, waaruit direct noodlijdende ondernemers financieel geholpen worden. Activiteiten en promotie ten gunste van de ondernemers; alles onder toeziend oog van een commissie.