Succesvolle bijeenkomst Nunspeet Uit de kunst

Afgelopen dinsdagavond was er een gezellige en informatieve bijeenkomst in De Pineta te Nunspeet. Vele belangstellenden bezochten deze bijeenkomst, waar werd teruggekeken naar het afgelopen jaar en een inzage werd gegeven in de financiële stukken. Het was goed om te horen dat er werd meegedacht met alle actuele gebeurtenissen, zoals de film WILD die momenteel […]

bijeenkomst-pineta-2018Afgelopen dinsdagavond was er een gezellige en informatieve bijeenkomst in De Pineta te Nunspeet. Vele belangstellenden bezochten deze bijeenkomst, waar werd teruggekeken naar het afgelopen jaar en een inzage werd gegeven in de financiële stukken. Het was goed om te horen dat er werd meegedacht met alle actuele gebeurtenissen, zoals de film WILD die momenteel in de bioscoop draait. Suggesties voor verdere verbetering van de toeristische infrastructuur werden gedaan maar ook werden de kunst en het water genoemd als zaken waar de aandacht flink op moet worden gericht, waar de stichting uiteraard graag verder mee aan de slag gaat.

Een deskundige van Veluweteam gaf wat uitleg over de toekomstvisie voor de Veluwe en Erik Stotijn van het Noord-Veluws museum bereidde iedereen vast voor op de stroom bezoekers die op de expositie van Marjolein Bastin af zal komen.

Tijdens de gezellige netwerkborrel na afloop konden alle bezoekers met elkaar van gedachten wisselen over talloze zaken die leven in onze mooie gemeente.
Lees meer over deze avond in dit nieuwsbericht van RTV-Nunspeet!