Doe mee en maak Nunspeet WinterLicht!

Doe mee en deel de locatie van jouw mooi verlichte huis, tuin of bedrijf, zodat anderen jouw lichtjes ook kunnen bewonderen! Samen maken we er zo een WinterLichte december maand van met prachtige lichtjesroutes.

Er zijn al veel mensen bezig om deze donkere dagen op te vrolijken met leuke sfeerverlichting. Wij vragen aan alle inwoners en ondernemers van de gemeente Nunspeet om flink uit te pakken met lampjes, versieringen en decoratie van huis en tuin. Zo kunnen wij met een overal zichtbare en supersfeervolle verlichting onze gemeente als lichtpuntje op de kaart te zetten! Leuk voor eigen inwoners maar ook voor bijvoorbeeld hotelgasten of mensen uit de omgeving die decembercadeaus komen kopen. Iedereen kan meedoen, of je nou je huis, tuin, winkel, restaurant, hotel of ander bedrijf wilt versieren! Laten we er samen iets moois van maken en zo elkaar een hartverwarmende decembermaand bezorgen… want veel mensen kunnen in deze tijd van het jaar, en zeker momenteel, wel wat lichtpuntjes gebruiken. De gigantische herten die alweer op het Marktplein staan te stralen vormen alvast een mooie start! Aanmeldknop winterlichte locatie

Route langs lichtpuntjes

Wij vragen iedereen dus om de lampjes van zolder te halen en de gemeente Nunspeet als lichtpuntje op de kaart te zetten! Er zijn genoeg ondernemers in de gemeente Nunspeet die van alles verkopen om nog iets extra uit te pakken. Het lijkt ons extra leuk om de mooiste plekken met elkaar te delen en zo hiervan samen te kunnen genieten. Nunspeet uit de kunst wil daarom alle verlichte locaties op de kaart zetten, zodat iedereen hier zelf een wandeling of fietstocht langs kan maken! Dit werkt hetzelfde als speurtochten die wij de laatste tijd online hebben gezien, en is dus een veilig uitstapje in deze tijd. Een leuke lichtjeswandeling is een goede reden om lekker even naar buiten te gaan, en een ommetje met of zonder hond is dan een stuk gezelliger!
Wij zetten de locaties op een digitale kaart genaamd ‘Verlicht Nunspeet’, waar je zelf je route uit kunt stippelen.
Heb je een mooie foto van jouw verlichte locatie die wij mogen delen? Stuur hem naar promotie@nunspeetuitdekunst.nl en deel hem op Instagram en tag ons met @vvvnunspeetuitdekunst!