Enquête arrangementen

Om nog beter in te kunnen spelen op de wensen van bezoekers willen wij de behoefte naar kant en klare arrangementen onderzoeken. Wellicht vinden mensen het prettig een programma op een presenteerblaadje aangereikt te krijgen in de vorm van een arrangement, of ontstaan er door aanbod van originele arrangementen nieuwe ideeën voor een verblijf in […]

Om nog beter in te kunnen spelen op de wensen van bezoekers willen wij de behoefte naar kant en klare arrangementen onderzoeken. Wellicht vinden mensen het prettig een programma op een presenteerblaadje aangereikt te krijgen in de vorm van een arrangement, of ontstaan er door aanbod van originele arrangementen nieuwe ideeën voor een verblijf in de gemeente Nunspeet. Ook voor een betere spreiding van bezoekers door het jaar is het interessant de juiste arrangementen aan te bieden. Superfijn dat er een student van de opleiding Tourism Management op Hogeschool Inholland in Rotterdam dit voor ons gaat onderzoeken!

Enquête voor bezoekers Nunspeet

Na het onderzoek kunnen ondernemers uit de gemeente Nunspeet aan de slag met de uitkomsten en een aantrekkelijk aanbod van arrangementen gaan ontwikkelen. Om de arrangementen zo goed mogelijk af te kunnen stemmen op de wensen, behoeften en interesses van bezoekers aan de gemeente Nunspeet vragen wij hen deze enquête in te vullen. De enquête is anoniem; het invullen van de enquête duurt slechts 5 tot 10 minuten. Meedoen? Klik op de button hieronder!

enquete arrangementen

Alvast hartelijk dank voor het invullen!