Gemeentegids af te halen bij VVV Nunspeet!

Hij is al een tijdje klaar, toch goed om nog even te delen: de gemeentegids 2019-2020, die niet meer huis-aan-huis verspreid wordt, is af te halen bij VVV Nunspeet. De gids is ook digitaal te raadplegen via de website van de gemeente Nunspeet. Toch zullen er zeker mensen zijn die nog graag een papieren exemplaar […]

Gemeentegids bij VVVHij is al een tijdje klaar, toch goed om nog even te delen: de gemeentegids 2019-2020, die niet meer huis-aan-huis verspreid wordt, is af te halen bij VVV Nunspeet. De gids is ook digitaal te raadplegen via de website van de gemeente Nunspeet. Toch zullen er zeker mensen zijn die nog graag een papieren exemplaar gebruiken; zij kunnen terecht bij o.a. de VVV. In de gids, die 98 bladzijden telt, is alles te lezen over het reilen en zeilen binnen de gemeente. Ook kun je allerlei handige gegevens nazoeken van bijvoorbeeld adressen op het gebied van gezondheid en zorg, cultuur en vrije tijd en samenleving en welzijn. Zoek je een leuke sportclub of zangkoor, een basisschool of een huisarts: je vindt het in de gemeentegids!

Duurzaam en digitaal

De papieren gids is uit milieuoverwegingen en om kosten te besparen in een kleinere oplage gedrukt. Dit jaar wordt deze voor het eerst niet meer huis-aan-huis verspreid. Wel is de digitale gids in te zien op de website van de gemeente Nunspeet. De digitale gids is steeds populairder, daarnaast past deze keuze in het duurzaamheidsbeleid van de gemeente Nunspeet.