Jaarplan Nunspeet Uit de kunst

Het jaarplan voor 2020 van Nunspeet uit de kunst is klaar en online te raadplegen. Hierin staan weer de speerpunten voor het komende jaar, zoals het verzorgen van het gastheerschap op de VVV-locaties, het promoten van de gemeente Nunspeet op beurzen, het publiceren van het gratis magazine en het exploiteren van het toeristentreintje. Maar er […]

jaarplan uitdekunstHet jaarplan voor 2020 van Nunspeet uit de kunst is klaar en online te raadplegen. Hierin staan weer de speerpunten voor het komende jaar, zoals het verzorgen van het gastheerschap op de VVV-locaties, het promoten van de gemeente Nunspeet op beurzen, het publiceren van het gratis magazine en het exploiteren van het toeristentreintje. Maar er speelt veel meer binnen onze organisatie! Wie graag wil weten waar Nunspeet uit de kunst zich mee bezig houdt, wat haar doelstellingen, visie en missie zijn en wie wie is binnen de Nunspeet uit de kunst kan het nieuwe jaarplan online raadplegen op onze pagina ‘Over Uit de kunst‘.

Uit de kunst genieten

In het voorwoord staat te lezen: ‘We staan aan de vooravond van een nieuw toeristisch jaar 2020. Dat jaar begint al op 1 januari en loopt tot en met 31 december. Immers, in ieder seizoen kun je al toerist en/of bezoeker genieten van veel dat in de gemeente Nunspeet wordt aangeboden. Een verdere spreiding over het jaar vinden we wenselijk, maar het is ook mogelijk. Nunspeet uit de kunst! Uit de kunst recreëren, Uit de kunst wonen, Uit de kunst genieten van kunst en cultuur, Uit de kunst genieten van lekker eten en drinken. We hebben veel te bieden.’ Nunspeet uit de kunst is dan ook trots op Nunspeet en zal haar taak in 2020 vanuit die gedachte weer met veel plezier uitvoeren.