Nieuwe pagina ‘Ondernemend Nunspeet tijdens Corona’ online!

Op de website van Nunspeet uit de kunst is een nieuwe pagina te vinden: ‘Ondernemend Nunspeet tijdens Corona‘. Deze pagina biedt een platform voor Nunspeetse ondernemers in deze moeilijke tijden. In verschillende categorieën is informatie te vinden over allerlei initiatieven en nieuws van bedrijven uit de hele gemeente. Je vindt op deze pagina: Restaurants met […]

Compilatie Corona

Op de website van Nunspeet uit de kunst is een nieuwe pagina te vinden: ‘Ondernemend Nunspeet tijdens Corona‘. Deze pagina biedt een platform voor Nunspeetse ondernemers in deze moeilijke tijden. In verschillende categorieën is informatie te vinden over allerlei initiatieven en nieuws van bedrijven uit de hele gemeente.

Je vindt op deze pagina:

  • Restaurants met afhaalmogelijkheid of bezorgservice
  • Winkels met bezorgservice of aangepaste openingstijden
  • Bijzondere initiatieven
  • Accommodaties waar je nog terecht kunt
  • Tips over wat je nog kunt doen ten tijde van Corona

Zo zijn er restaurants die hun dienstverlening tijdelijk op een andere manier voortzetten door bijvoorbeeld een bezorgservice of een webshop op te starten met al dan niet een aangepast menu. Ook zijn er winkels met een bezorgservice, aangepaste openingstijden of fantastische extra service. Sommige accommodaties kunnen die toch (gedeeltelijk) open zijn; het is handig te weten welke dit zijn. Daarnaast zijn er prachtige initiatieven voor bijvoorbeeld de zorg, voor thuiswerkers of voor eenzame senioren. Goed om deze te delen! Ook zijn er wat tips opgenomen die je inspiratie bieden om je thuis te vermaken, zoals spelletjes voor kinderen die te downloaden zijn of de leuke thuisblijftips van Visit Veluwe, met daarin een link naar de film ‘WILD’ en beelden van webcams.

Krachten bundelen

Wat wij als Nunspeet uit de kunst graag willen is krachten bundelen en de ondernemers die iets te bieden hebben duidelijk etaleren, zodat zij gevonden kunnen worden. In crisistijd kan je het verschil maken door samen te werken en samen te bouwen, én door je lokale economie te ondersteunen. Het Nunspeetse bedrijfsleven heeft jou nu meer dan ooit nodig! Laten wij er samen voor zorgen dat zij deze moeilijke tijd doorkomt… Steun de plaatselijke winkeliers en horeca zodat wij straks allen nog kunnen genieten van gezellige dorpen!

Wil jij ook iets delen op deze pagina? Stuur dan een bericht naar promotie@nunspeetuitdekunst.nl!

https://nunspeetuitdekunst.nl/ondernemendnunspeettijdenscorona/