Nieuw: de VVV-Cadeaukaart!

Nieuw: VVV Cadeaukaart De opvolger van de papieren VVV Cadeaubon Nieuw bij VVV Nunspeet en Elspeet: de VVV Cadeaukaart! De papieren cadeaubonnen gaan binnenkort verdwijnen en zullen opgevolgd worden door deze plastic kaart. Het is even wennen om afscheid te gaan nemen van onze populaire bonnen, maar eigenlijk heeft deze nieuwe cadeaukaart alleen maar voordelen, want hij […]

Nieuw: VVV Cadeaukaart

De opvolger van de papieren VVV Cadeaubonvvvcadeaukaart

Nieuw bij VVV Nunspeet en Elspeet: de VVV Cadeaukaart! De papieren cadeaubonnen gaan binnenkort verdwijnen en zullen opgevolgd worden door deze plastic kaart. Het is even wennen om afscheid te gaan nemen van onze populaire bonnen, maar eigenlijk heeft deze nieuwe cadeaukaart alleen maar voordelen, want hij is te besteden bij enorm veel adressen, van winkel tot web. De kaart is elke gewenste waarde in delen te besteden, je hoeft dus niet iets uit te zoeken voor het hele bedrag.
Zoals je gewend was van de VVV waardebonnen is ook deze kaart veilig en vertrouwd met 100% saldo garantie.

De VVV Cadeaukaart geeft meer keuze omdat je ‘m breder kan besteden; in zowel fysieke winkels als in webwinkels. De VVV Cadeaukaart is in elke gewenste waarde te verkrijgen en in delen te besteden. Bepaal zelf het bedrag van je cadeau tussen de €5,- en €250,-. De VVV-cadeaukaart heeft van alle cadeaukaarten het grootste aanbod aan winkels, wellness, musea, pretparken, dierentuinen, goede doelen etc., en is besteedbaar bij honderden webshops met miljoenen producten. Een overzicht van alle bestedingsmogelijkheden is online te vinden, altijd up to date.

De VVV-cadeaukaart wordt geleverd in een mapje waarin, naast de waarde, een persoonlijke boodschap genoteerd kan worden. Ook kan er naar wens een leuk cadeauhoesje omheen worden gekocht voor allerlei gelegenheden. Kom eens kijken in onze winkel!

Naast de VVV-cadeaukaart kun je bij de VVV terecht voor:

  • de VVV Lekkerweg kaart
  • de VVV Dinercheque kaart
  • de Podium Cadeaukaart
  • de Nationale Bioscoopbon kaart
  • de Boekenbon kaart
  • de Bol.com cadeaukaart
  • de Bongo belevenisbonnen