Nunspeet uit de Kunst gaat naar andere locatie

Nunspeet uit de kunst gaat per 9 januari het huidige VVV-kantoor aan het Stationsplein verlaten. Met ingang van 1 maart wordt een nieuw onderkomen in gevonden in een deel van een pand aan de Dorpsstraat. De verhuizing is noodzakelijk omdat het pand op het Stationsplein wordt afgebroken in verband met de herinrichting van dit plein […]

Nunspeet uit de kunst gaat per 9 januari het huidige VVV-kantoor aan het Stationsplein verlaten. Met ingang van 1 maart wordt een nieuw onderkomen in gevonden in een deel van een pand aan de Dorpsstraat.

De verhuizing is noodzakelijk omdat het pand op het Stationsplein wordt afgebroken in verband met de herinrichting van dit plein en de omgeving. Het huidige pand blijft tot en met 8 januari geopend om iedereen tot het eind van de kerstvakantie van dienst te zijn.

De eerste maanden van het nieuwe jaar worden gebruikt om het gedeelte van het pand aan de Dorpsstraat up tot date te maken. De VVV blijft wel tijdens de periode dat het kantoor is gesloten telefonisch, per e-mail en per internet bereikbaar. In deze periode is het ook mogelijk om wandel- en fietskaarten, maar ook routes te bestellen en deze per post te ontvangen.