Nunspeet uit de kunst op de Fiets en Wandelbeurs!

Van 1 t/m 3 maart staat VVV Nunspeet uit de kunst op de Fiets en Wandelbeurs! Deze beurs staat bekend als de grootste beurs voor fietsers en wandelaars in Europa, een fantastische plek dus om de sportieve mogelijkheden van de gemeente Nunspeet te promoten. De beurs, die bezocht wordt door zo’n 40.000 enthousiaste fietsers en wandelaars, […]

Van 1 t/m 3 maart staat VVV Nunspeet uit de kunst op de Fiets en Wandelbeurs! Deze beurs staat bekend als de grootste beurs voor fietsers en wandelaars in Europa, een fantastische plek dus om de sportieve mogelijkheden van de gemeente Nunspeet te promoten. De beurs, die bezocht wordt door zo’n 40.000 enthousiaste fietsers en wandelaars, wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. De bezoekers zijn oprecht geïnteresseerd in het aanbod aan fiets- en wandelroutes, accommodaties, fietsen en outdooruitrusting. Dit alles is in Nunspeet natuurlijk ruimschoots te vinden. Een enorm aanbod in fiets- en wandelroutes, indrukwekkende en zeer afwisselende natuur en gezellige dorpen; dat is toch wat de fietser en wandelaar zoekt? Combineer dat met het ruime aanbod voor overnachtingen en de fantastische restaurants en de bestemming is gevonden!

De gemiddelde bezoeker van de Fiets en Wandelbeurs wordt door exposanten beschreven als het ‘beste en leukste publiek’ dat ze op evenementen tegenkomen. Een goede doelgroep voor Nunspeet dus. Het gaat daarbij om doorgewinterde fietsers en wandelaars, die hun vrije tijd actief besteden. Ze gaan doelgericht op zoek naar informatie, stellen vragen en verwachten ook een deskundig antwoord. Verder zijn ze overwegend hoogopgeleid.

De Fiets en Wandelbeurs combineert het aanbod van commerciële exposanten met een uitgebreid programma aan lezingen en workshops en informatiemarkten. Een succesvolle formule die zich in de afgelopen twaalf jaar heeft bewezen. Op deze beurs zullen wij naast divers fiets- en wandelmateriaal en de magazines van Nunspeet uit de kunst, weer de flyer ‘leuke dingen te doen’ uitdelen.